BLOG

« Terug

Met creatieve content trek je de aandacht

17 dec

Aandacht door creatieve content

Hoe je creatieve content maakt en inzet om de aandacht te trekken bij jouw publiek? Spredle hoort deze vragen dagelijks. We kunnen er natuurlijk standaardantwoorden op geven, maar veel liever leggen we uit hoe het écht zit. Iets met klantwaarde en verschil maken. Een slimme ondernemer wil immers iets vertellen waar de klant op zit te wachten, toch?

Verstoppertje spelen

Content is geen opvulmiddel. Content is inhoud. Met alles wat je op de website hebt staan trek je de aandacht. En help je de klant met het vinden van uitleg en overzicht. Beroerd als websitebezoekers niet direct kunnen vinden wat ze zoeken. Verstoppertje spelen is bij effectieve marketing dan ook geen slimme optie. Spredle maakt samen met ondernemers creatieve content die ergens over gaat. Prachtige plaatjes en strakke teksten.

Samen met ons en andere ondernemers helpen domme vragen je bij het vinden van lumineuze antwoorden.

Ik wil ook creatieve content!Download stappenplan ››

Pijn en fijn

Misschien heb je weleens gehoord over het Business Model Canvas (BMC)? Bij Spredle zij we er dol op. Het model helpt ondernemers producten en diensten te ontwikkelen die de klanten echt willen. Het ondersteunt bij het vinden van dé beste propositie en zet de waarde ervan in de schijnwerpers. Het resultaat is de ultieme hoofdrol voor jouw klanten en hún ware pijnpunten. Dat treft, want voor die pijnpunten heb jij alle mogelijk denkbare oplossingen in huis.

Van creatie tot booster

Goede creatieve content haakt aan bij de uitdagingen van de klant. Maar om die uitdagingen te achterhalen, of die klant, moet het helder zijn wie je doelgroep nou eigenlijk is. Daar helpt Spredle bij. In een-op-een contact en tijdens onze Brainday. Jij hebt de dienst, het product, wij regelen de rest. Van social media tot website, van geweldige foto’s tot een propositie die staat als een huis. Ja, je leest het goed. Spredle verzorgt creatieve content van creatie tot booster.

Welke klantwaarde wil jij toevoegen aan je ondernemersverhaal? Een interessante vraag om mee aan de slag te gaan. Doe dit samen met Spredle, want samen hebben we wél de wijsheid in pacht.

Ik wil ook creatieve content!

Labels
Algemeen nieuws
Creatieve content

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven