BLOG

« Terug

Met SunExpress langer genieten van het buitenleven

Sunexpress_Over-onze-klanten_1.jpg04 apr

Een van de mooie doelen van zonweringsbedrijf SunExpress is het creëren van een optimaal buitenleven. Hiervoor hebben ze de stijlvolste veranda’s, pergola’s en lamellendaken in hun assortiment, die ze bij jou thuis op maat gemaakt kunnen plaatsen. Schuifdeuren? Verwarming? Een zonnescherm? De variatiemogelijkheden zijn eindeloos. Op de nieuwe website die we voor hen hebben gemaakt kun je hun kwaliteitsproducten aanschouwen. Maar nog beter is om hun showroom te bezoeken waar je de producten kunt beleven.

De zomer verlengen

In de Spredlecampagne wil filiaalmanager Twan de Bruijn vooral de mogelijkheden wat betreft buitenleven uitlichten. “Met onze producten kunnen we de zomer verlengen en mensen een vakantiegevoel geven. We zorgen ervoor dat onze klanten zo snel en zo lang mogelijk buiten kunnen zitten, waar ze kunnen genieten van de buitengeluiden”, aldus Twan.

Twan de Bruijn
Sunexpress


"Ik hoop dat de Spredlecampagne en de nieuwe website ertoe bijdragen dat we de buitenbeleving van nog meer mensen kunnen verbeteren.”

Creatieve ideeën op social media

Houd de komende tijd de socialmedia-kanalen van SunExpress goed in de gaten. Op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn zullen we verschillende blogs en foto’s verspreiden van SunExpress’ creatieve ideeën voor het buitenleven. Wil je nog beter op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief!

Bekijk de website van Sunexpress!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven