BLOG

« Terug

De prachtige gerbera’s van De Zuidplas kom je wereldwijd tegen

Kwekerij-de-Zuidplas_Grote-aantallen_2.jpg10 sep

Gerbera’s. Wie houdt er niet van? En wist je dat ze in tientallen kleuren voorkomen? Kwekerij de Zuidplas heeft gerbera’s in wel 70 kleuren! Zowel eenkleurig als tweekleurig. Wij vonden het zeker geen straf om deze bloemenzee in alle kleuren van de regenboog te mogen aanschouwen. 

Nieuwe website

Een grote passie voor gerbera’s, diepgaande kennis van de internationale bloemistenmarkt en onbegrensde service. Op deze 3 pijlers rust het succes van het hechte familiebedrijf. Dag in dag uit zorgen ze voor hun bloemen én voor hun klanten. Klanten kunnen er altijd op rekenen dat hun gerbera’s ruim op tijd binnen zijn. Afstand maakt hierbij niets uit. De gerbera’s van Kwekerij De Zuidplas kom je overal tegen: Engeland, Duitsland, Scandinavië, Frankrijk en zelfs in Rusland en Amerika. Op de nieuwe website van Kwekerij De Zuidplas kun je zien en lezen wat het familiebedrijf nog meer voor je kan betekenen. 

Spredle-campagne

Een Spredle-campagne sprak Kwekerij De Zuidplas erg aan. “We hopen dat meer groothandels, retailbedrijven en bloemisten kennismaken met onze kwalitatief hoogwaardige gerbera’s en en vergaande service”, aldus gerbera-specialist Juriaan Weerheim. Reporter Samira mocht de familie Weerheim daarom uitgebreid interviewen en Picmaker Odile heeft haar uiterste best gedaan de gerbera’s en het bedrijf zo mooi mogelijk in beeld te krijgen.

Volg Kwekerij De Zuidplas!

Wil je ook genieten van de prachtige gerbera’s en meer weten over het familiebedrijf? Volg dan de komende maanden de socialmedia-kanalen van Kwekerij De Zuidplas. Meld je ook vooral aan voor de nieuwsbrief die ongetwijfeld elke keer zeer kleurrijk zal zijn. Een cadeautje om die elk kwartaal in je mailbox te krijgen!

Bekijk de website van Gebera Kwekerij De Zuidplas!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven