BLOG

« Terug

Definieer jouw ondernemersverhaal tijdens de Brainday

Spredle_Definieer-jouw-ondernemersverhaal-tijdens-de-Brainday-(en-vergelijk-met-andere-ondernemers)_16 feb

Iedere ondernemer heeft een goed verhaal. Een verhaal over zijn ervaringen, expertises, producten, service, drijfveren of doelen. Maar hoe kunnen die mooie verhalen vertaald worden naar online marketing? Bij Spredle begint het allemaal bij de Brainday. Daar wordt de basis gelegd. “Ondernemers hebben soms even een zetje in de juiste richting nodig. Wat is hun verhaal? Tijdens de Brainday ontdekken we dat samen’, legt Spredle’s Creative Pilot Arjan uit.

Samenwerking deelnemers tijdens de Brainday

Tijdens de Brainday van Spredle gaat een kleine groep ondernemers samen aan de slag. Meestal kennen ze elkaar nog niet. “In het begin is dat altijd even wennen, maar aan het eind van de Brainday is het vaak een leuke groep geworden. Ze hebben sowieso iets gemeen: ze zijn allemaal op een serieuze manier met hun business bezig. Maar tijdens de Brainday blijken ze samen nog meer te delen. Ze ontdekken dan bijvoorbeeld dat ze dezelfde doelgroep proberen te bereiken. Ze delen hun ervaringen en leren van elkaar. Mooi hoe zo’n samenwerking in korte tijd ontstaat.”

“We dagen de ondernemers uit om niet in wollige termen te verzanden, maar juist hun nek uit te steken en keuzes te maken!”

Samenwerken met Spredle?

Brainstorm ‘Jouw bedrijf in beeld’

Als je een ondernemer vraagt ‘Wat is jouw verhaal?’, dan is het antwoord daarop best lastig te geven. Tijdens de Brainday start Spredle daarom met een brainstorm. Arjan: “We hebben het over hoe het bedrijf loopt, wat ze doen en wat er wel en niet werkt. Op een leuke manier gaan we aan de slag met de doelgroep, de propositie en de strategie. We dagen de ondernemers uit om niet in wollige termen te verzanden, maar juist hun nek uit te steken en keuzes te maken!”

Rhodé Vreeswijk, SEO specialist

“Samen kunnen we ervoor zorgen dat de inhoud, de werking en de uitstraling van de online middelen ook echt bij de klant en de onderneming past.”

Schrijf je nu in voor de Brainday

Workshops om de inhoud, werking en uitstraling te bepalen

Bij Spredle is de opmerking ‘Jullie zijn de experts, regel het maar!’ niet onbekend. Veel ondernemers geven het bouwen van een website en het inzetten van online marketing graag uit handen. “En wij nemen dat graag van ze over. Maar daar hebben we wel wat input van de ondernemers voor nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de inhoud, de werking en de uitstraling van de online middelen ook echt bij de klant en de onderneming past. Tijdens workshops bepalen we bijvoorbeeld met een blokkensysteem hoe de structuur van de website eruit zou moeten zien. En met de workshop ‘Shine Online’ werken we samen aan de juiste uitstraling.”

Maaike de Winter, Designer

"Een website maken kan ik niet alleen. Hier heb ik een helpende hand bij nodig; u kunt ons helpen!"

Samen het verhaal boven water halen

Spredle werkt met halfjaarlijkse thema’s. Thema’s zijn onderdelen van het verhaal van de ondernemer. In een periode van zes maanden wordt één thema via online marketing verspreid. “Tijdens de Brainday bepalen we samen het eerste thema. Waar willen we het komende half jaar de focus op leggen? Soms is dat voor een ondernemer lastig kiezen. Wij helpen ze dus een eindje op weg.” Na deze laatste sessie van de Brainday vertrekken de ondernemers terug naar hun bedrijf. “Ze zijn meestal heel enthousiast. We krijgen tot op heden alleen maar lovende woorden over onze Brainday.”

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven