BLOG

« Terug

Eve & Lilith laat zakenvrouwen kennismaken met hun innerlijke kracht

Eve-and-Lilith-_-Klantenblog2.jpg02 jul

Jezelf zijn, en dan zonder schaamte en schuldgevoel. Dat is het motto van Eve & Lilith. Als vrouw hoef je niet de onderdanige rol aan te nemen, maar mag je jouw eigen pad volgen. Net zoals de man, die de vrouw al eeuwenlang volledig onterecht domineert. Eveline-Carolina van Straten is de oprichtster van dit mooie bedrijf, waarmee ze ambitieuze en ondernemende zakenvrouwen balans leert creëren tussen de verschillende rollen die vrouwen aannemen en zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Het ware verhaal over de eerste vrouw

Het inspirerende verhaal van Eve & Lilith verdient een inspirerende website. Daarom zijn wij hard voor Eveline-Carolina aan de slag gegaan. Je ontdekt er het ware verhaal over de eerste vrouw op aarde, waardoor je hele leven op zijn kop wordt gezet. Ook kun je er onder andere haar mooie koffietafelboek Empowered Women bestellen, een gratis Empowerment Sessie aanvragen en je verbinden aan het vrouwennetwerk Sisterhood.

Eveline-Carolina van Straten
Eve & Lilith

“Met deze nieuwe website en de blogs hoop ik veel meer vrouwen te bereiken. Mijn missie is zoveel mogelijk vrouwen te laten worden wie ze van binnen al zo lang zijn.”

Blogs over de innerlijke kracht van de vrouw

Reporter Andrea en fotograaf Dana hebben het verhaal van Eve & Lilith gegoten in 6 meeslepende blogs. Door deze blogs te lezen, maak je kennis met je eigen innerlijke kracht, die je als vrouw al heel je leven nietsvermoedend bezit. Check dus regelmatig de socialmedia-kanalen van Eve & Lilith, waar deze blogs op verschijnen.  Meld je ook aan voor de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle interessante lezingen en workshops die Eveline-Carolina organiseert.  

Bekijk hier de website van Eve & Lilith!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven