BLOG

« Terug

In een keuken van RM Keukens bereid je de lekkerste maaltijden

Maatwerk-zit-in-ons-bloed,-het-is-onze-passie_3.jpg17 dec

Een keuken die helemaal bij jou past. Die voldoet aan al je woonwensen en waar je de lekkerste maaltijden kunt bereiden. Dat kan alleen als je een keuken op maat laat maken. Mauritz Vlot staat voor je klaar om deze droomkeuken samen met jou te creëren. Naast keukens kun je bij hem terecht voor veel meer interieurvraagstukken. 

Jarenlange ervaring en vakmanschap

“Tot nu toe is elke keuken die we gemaakt hebben uniek. Dat komt doordat iedereen een andere smaak en woonwensen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunnen we keukens maken waar klanten vele jaren lang plezier van hebben”, aldus Mauritz. Bij Spredle hebben we voor RM Keukens een website gemaakt, waar je een goede indruk krijgt van de keuken- en interieurprojecten die ze gerealiseerd hebben. Ook zie je aan de hand van mooie foto’s wat écht vakmanschap inhoudt.  

- Mauritz Vlot

"Met deze blogs wilden we duidelijk maken dat we maatwerk leveren aan iedereen. Mensen met een beperkter budget verdienen het net zo goed om heerlijk te kunnen wonen.”

Grootste passie

Naast een nieuwe website stond Mauritz open voor een Spredlecampagne. Reporter Andrea heeft hem uitgebreid geïnterviewd over zijn kwalitatieve manier van werken. Picmaker Odile heeft foto’s gemaakt terwijl hij bezig was met zijn grootste passie: het maken van keukens waarin iedere klantwens tot in de puntjes wordt verwezenlijkt.

Blijf RM Keukens volgen

Mauritz: “Met deze blogs wilden we duidelijk maken dat we maatwerk leveren aan iedereen. Mensen met een beperkter budget verdienen het net zo goed om heerlijk te kunnen wonen.” Benieuwd naar deze bevlogen interieurspecialist? Volg hem dan op social media. De blogs kun je teruglezen op zijn website. 

Bekijk de website van RM Keukens & Interieur!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven