SEO Marketing

SEO oftewel Search Engine Optimization, gaat over het optimaliseren van een website om op die manier hoog in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Bij het uitvoeren van een zoekopdracht in Google worden twee type zoekopdrachten getoond. Dit zijn de betaalde resultaten, Search Engine Advertising, en de organische resultaten, Search Engine Optimization. Dankzij SEO Marketing kunnen er stappen ondernomen worden om hoger in de organische resultaten te komen. Wel is dit afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals: Toegankelijkheid, Content, On-Page SEO, en Off-Page SEO.

Toegankelijkheid

Een aspect in SEO Marketing dat bepaald of jouw website gevonden wordt door zoekmachines is de toegankelijkheid van je website. Verschillende technische aspecten kunnen ervoor zorgen dat je website niet gevonden of geïndexeerd kunnen worden. Daarnaast kan je het zoekmachines makkelijker maken door je website aan te melden in Google. Daardoor krijg je meldingen als er problemen optreden met de toegankelijkheid van je website, maar ook weet Google precies welke pagina’s jouw website bevat.

SEO marketing voor mkb'ers ››

Content

Web content - als tekst en website foto's - van een website bepaald voor een groot gedeelte waar in de zoekresultaten een pagina terecht komt. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met de zoekwoorden die gebruikt worden. Door te weten op welke woorden gebruikers van zoekmachines zoeken om bij jou product of dienst terecht te komen, kan je de website zo aanpassen dat deze gebruikers ook daadwerkelijk jouw website vinden.

On-Page SEO Marketing

Het onderdeel On-Page SEO in SEO Marketing, bestaat uit de HTML opmaak van je pagina. Dit zijn bijvoorbeeld de titels van je webpagina’s, maar ook afbeeldingen, en headings. De HTML van een pagina laat zoekmachines weten waar een pagina over gaat, en kan dan bepalen wanneer deze pagina getoond moet worden. Door de pagina zo in te delen dat het voor Google makkelijk te herkennen is waar een pagina over gaat, kom je sneller naar boven in de zoekresultaten. Nog sneller in de zoekresultaten? Dan kun je in de zoekmachine adverteren op internet met Google Adwords.

SEO marketing en SEA

"Dankzij SEO Marketing kunnen er stappen ondernomen worden om hoger in de organische resultaten te komen"

SEO marketing voor mkb'ers ››

Off-Page SEO Marketing

Off-Page SEO in SEO Marketing heeft te maken met links van buitenaf naar een website. Wanneer een website veel kwalitatief hoogstaande links krijgt dan is dit een signaal naar zoekmachines dat een website relevant is voor gebruikers. Door goede artikelen te schrijven met relevante teksten, kun je ervoor zorgen dat er gelinkt wordt naar je website.

Meer informatie over SEO Marketing?

Wil je meer weten wat Spredle voor jou kan betekenen op het gebied van SEO Marketing, download dan nu de brochure.

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
Seo marketing
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven