BLOG

« Terug

Spredle lanceert marketingclub voor denkers en doeners

Intro-Header-Club.jpg20 nov

---- PERSBERICHT, 20 november 2018 ----

Spredle lanceert marketingclub voor denkers en doeners

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Spredle lanceert Spredle Club. Spredle Club brengt denkers en doeners samen rondom de thema’s ondernemerschap, business en marketing.

Op club.spredle.com wordt een ambitieus programma aangeboden met allerlei activiteiten, zoals: verschillende trainingen en masterclasses door experts, een maandelijkse talkshow en podcast aflevering, een online spreekuur en diverse evenementen om elkaar te ontmoeten. Als aftrap werd onlangs al het Spredle Magazine gelanceerd. Het motto van Spredle Club is ‘all you can eat’ en je kan dus zelf kiezen waar je gebruik van wilt maken om je persoonlijke ambities waar te maken.

Spredle Club is speciaal opgericht voor ondernemers en marketeers die inspiratie zoeken of willen delen, van elkaar willen leren en stappen willen zetten op het gebied van ondernemerschap, business en marketing. Aanvullend kan Spredle, met haar dynamische webplatform en een compleet online marketingpakket, ondersteunen en veel werk uit handen nemen. Spredle wil zo iedereen motiveren en helpen om zich te ontwikkelen en te groeien als denker en als doener.

De komende periode start Spredle Club met het uitrollen van het programma. Op club.spredle.com kun je nu lid worden voor een tijdelijke introductieprijs van 50 euro per maand (excl. 21% btw). Klanten van Spredle krijgen één persoonlijk lidmaatschap van Spredle Club cadeau.

---- EINDE PERSBERICHT----

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinus Vlot 010 - 85 00 670

Naar Spredle Club ››

Labels
Algemeen nieuws

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven