BLOG

« Terug

Wijnmans vindt voor elk moment de juiste wijn

Wijnmans-3.jpg19 jul

Je wilt samen met je geliefde vieren dat je al 10 jaar samen bent. Je organiseert een etentje voor de eerste ontmoeting met je schoonouders. Je opa wordt 90. Je bent net afgestudeerd. Allemaal bijzondere gelegenheden waarbij je steeds zit met dezelfde vraag. Welke wijn past hierbij?

Wijnen met een verhaal

Wijnmans helpt graag bij het beantwoorden van deze vraag. “Wij hebben veel inzicht in welke wijn aansluit bij welk moment”, aldus Leon in den Kleef, eigenaar van Wijnmans. De ontwikkeling van wijn en het geven van wijnadvies zijn al jaren zijn grootste passies. Op de nieuwe website hebben wij dit zo sfeervol mogelijk weergegeven. “De bezoekers die ik naar de website wil trekken zijn mensen die willen genieten van speciale wijnen. Wijnen met een verhaal.”

Blogs met wijntips

Naast de lancering van de nieuwe website, komen er een zestal blogs online met allerlei wijntips. Onze tekstschrijfster Irene heeft diverse speciale momenten waarbij wijn niet mag ontbreken omschreven, en Wijnmans heeft de bijbehorende wijnen hieraan toegevoegd. Dus heb je binnenkort een speciaal moment, lees dan vooral de blogs. 

Volg Wijnmans

Ben je een groot wijnliefhebber? Volg dan de komende maanden de website van Wijnmans, het Twitterkanaal, de Facebookpagina, Instagram of de LinkedInpagina. Wekelijks verschijnen hier de nieuwste wetenswaardigheden over hun wijnen en mooie wijnverhalen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden. 

Bekijk de website van Wijnmans

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven