SPREDLE PLATFORM

De basis van jouw totale weboplossing.

  • de Werkende Website
  • Blok-design
  • Automatische updates
  • 500+ klanten

DE WERKENDE WEBSITE

De Werkende Website is de basis van het Spredle Platform en is opgebouwd met een flexibel blok-design dat zelf is aan te passen en uit te breiden. Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd doormiddel van automatische updates.

VOORBEELDEN WEBSITES ››
Jan.gif

WAAROM HET WERKT

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Kies voor een permanente marketingmachine van topkwaliteit voor een vast bedrag per maand!

Blokdesign.gif

BLOK-DESIGN

Met ons unieke blok-design maken onze designers een prachtig verhaal voor computer, tablet en smartphone.

Aandeslag3.gif

AUTOMATISCHE UPDATES

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Daarom wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd.

CMS.gif

Website met CMS

Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Zelf aanpassingen doen of pagina's toevoegen? Geen probleem.

Relatiebeheer.gif

Relatiebeheer

Beheer de contactgegevens van jouw relaties op één plek binnen het Spredle Platform.

Mailing.gif

Nieuwsbrieven

Vanuit het relatiebeheer verstuur je eenvoudig gepersonaliseerde, responsive nieuwsbrieven naar jouw relaties.

Support.gif

Servicedesk

Onze Servicedesk staat voor je klaar en helpt je graag telefonisch of via de e-mail wanneer je zelf met je website aan de slag gaat.

GOOGLE ♥ SPREDLE

Via de grootste zoekmachine ter wereld vinden miljoenen zoekers hun informatie. Het is dus erg belangrijk dat Google van ons houdt.

Google-Mijn-Bedrijf.jpeg

Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf kunnen klanten je altijd en overal vinden. Wij zorgen dat jouw profiel goed en volledig wordt ingericht. Je kunt op elk gewenst moment je openingstijden, locatie en telefoonnummer bewerken of een update plaatsen met het laatste nieuws.

Google-Analytics.jpeg

Google Analytics

Met Google Analytics heb je inzicht in hoe bezoekers je website gebruiken, hoe ze op je website terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze weer terugkomen. Wij richten jouw account in en koppelen Google Analytics aan jouw website.

Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van de Werkende Website laten maken Rotterdam is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen opgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Platform
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven