BLOG

« Terug

Iedereen naar een hoger plan door samenwerking

06 jul

Spredle is ontstaan vanuit de gedachte dat je met samenwerking veel meer kunt bereiken dan alleen. “Het is misschien een beetje een dooddoener, maar Spredle bewijst dat het echt werkt’, zegt medeoprichter Arjan Roosenbrug. “Uit de wil om meer voor mijn klanten te betekenen en samen successen te behalen, is Spredle ontstaan. Doordat ik in mijn zoektocht naar de oplossing de samenwerking met anderen heb opgezocht, is het gelukt om die te vinden.”

Samen op zoek naar nieuwe ideeën

De klantvraag klinkt simpel, maar is bijzonder complex: ‘Hoe kan ik beter invulling geven aan online marketing?’ Arjan bedacht samen met compagnon Marinus wat er nodig was om MKB-ers hierin te ondersteunen binnen een aanvaardbaar budget. “We zochten de samenwerking op met maatwerk experts. Onze klanten hebben niet het budget voor maatwerkproducten, maar wellicht kon de kennis van de experts ons wel verder helpen om een passende dienstverlening voor hen te ontwikkelen. En dat lukte. Zonder hen zou het nooit gelukt zijn om dat te bieden, wat Spredle nu doet.”

“Je brengt elkaar met je netwerk, expertise en passie naar een hoger plan. Dat is wat we met Spredle doen. En dat is waar ik enorm veel energie van krijg.”

Samenwerken met Spredle?

Van de ene samenwerking in de andere

Het idee van Spredle was duidelijk, de basis was gelegd. Nu nog de uitwerking. Arjan bedacht welke specialismen er nodig waren om het idee werkelijkheid te laten worden. “Er komt veel bij online marketing kijken, dus je hebt veel specialismen nodig. We benoemden de diverse Spredle-functies en gingen op zoek naar geschikte kandidaten.” Maar daar stopte het nog niet. Ook nieuwe samenwerkingen, met freelance specialisten, werden opgezocht. “Door dit netwerk op te bouwen, krijg je als bedrijf meer flexibiliteit en de mogelijkheid om te reageren op snelle groei.”

Nieuwe samenwerkingen zijn spannend én leuk

De Spredle-community breidt zich snel uit met freelance ondernemers. “Het leuke hieraan is dat je deze ondernemers de mogelijkheid biedt om te laten zien wat ze kunnen. Het is misschien spannend, want je weet op voorhand niet of het wat wordt. Maar het is ook ontzettend leuk, want als het lukt, is het beter voor iedereen. Voor Spredle, de freelance ondernemer en onze klanten. Je brengt elkaar met je netwerk, expertise en passie naar een hoger plan. Dat is wat we met Spredle doen. En dat is waar ik enorm veel energie van krijg.”

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven