• SPREDLE BRAINDAY
  • Brainstorms
  • Workshops
  • In 1 dag alles helder!

HET BEGINT BIJ JOUW VERHAAL

Ongeveer eens per maand organiseren wij voor startende klanten de Brainday. Deze super leuke dag - met diverse workshops, brainstorms en een heerlijke lunch - is de perfecte start van jouw succesvolle online marketing!

BEKIJK IMPRESSIE BRAINDAY ››

PROGRAMMA

Koffie.gif

9.00 uur - KOFFIE

De Spredle Brainday start met inloop met koffie of thee. Vervolgens volgt de introductie en vervolgen wij het programma.

Aandeslag3.gif

BRAINSTORM: Jouw bedrijf in beeld

In deze brainstorm maken we een analyse van jouw bedrijf. Wat werkt wel, wat werkt niet? We maken samen keuzes zodat een krachtige propositie geformuleerd wordt.

Blokdesign.gif

WORKSHOP: Puzzel jouw website

In deze workshop inventariseren en structureren we de producten, diensten en portfolio en maken deze overzichtelijk. We bepalen een duidelijke navigatie en maken, met behulp van het blokkensysteem, een blauwdruk van de verschillende webpagina’s.

LOCATIE

De Spredle Brainday vindt plaatst in de Tribes Tower in Capelle aan den IJssel. Op de bovenste verdieping bevindt zich het kantoor van Spredle.

[Video] Bekijk een impressie van de voorgaande Braindays.

ADRES

TRIBES TOWER
Rivium Quadrant 143
2909 LC Capelle aan den IJssel

Locatie-Brainday-Spredle.jpg


ROUTE

De Tribes Tower, gelegen in businesspark Rivium, is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Eenmaal aangekomen bel je aan bij Spredle en doen wij de slagboom of deur open. Je kunt de auto gratis parkeren op het dek.

Routeplanner
Schrijf je in voor de Brainday

Vul het formulier in en start met Spredle. Wij nodigen je uit voor onze Brainday.

Scroll naar boven