BLOG

« Terug

Afvalprobleem? Economisch Afvalbeheer lost het voor je op

klantenblog_eco-afvalbeheer.jpg10 jul

Hoe complex je afvalprobleem ook is, Economisch Afvalbeheer weet altijd raad. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle soorten afval duurzaam worden ingezameld en verwerkt. Hoe doen ze dat? “We hebben ons jarenlang gespecialiseerd in alle vormen van afvalinzameling. Hierdoor kunnen we onze klanten compleet ontzorgen”, aldus eigenaar Dick Perridon. 

Nieuwe website

Wij mochten voor dit mooie bedrijf een website ontwerpen. Hierop zijn 3 belangrijke punten naar voren gekomen: de flexibele en duurzame werkwijze, advies over afvalvermindering en de levering van diverse kwalitatief hoogwaardige containers. “Ik ben tevreden met deze overzichtelijke website. Potentiele klanten zien direct wat wij voor hen kunnen betekenen”, aldus Dick. Ook staan er een aantal interessante projecten op waar Economisch Afvalbeheer zich mee bezighoudt. 

Spredlecampagne

Dick vond het eveneens een goed idee om te beginnen met een Spredle-campagne. Het onderwerp was al snel bepaald: de unieke werkwijze. Is de locatie waar het afval moet worden opgehaald moeilijk te bereiken? Moet het afval in het weekend worden opgehaald? Economisch Afvalbeheer regelt het.

Blijf Economisch Afvalbeheer volgen

Wil je hier meer over weten? Volg dan de komende maanden de website van Economisch Afvalbeheer, het twitterkanaal, de Facebookpagina, Instagram of de LinkedInpagina. Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. 

Bekijk de website van Economisch Afvalbeheer

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven