BLOG

« Terug

Frank de Bot: Creator van onvergetelijke momenten

Frank de bot over onze klanten_1.jpg20 feb

Als er iemand sfeervolle feesten kan organiseren is het Frank de Bot het wel. Deze Creator van onvergetelijke momenten, organiseerde dit jaar het succesvolle pop-up restaurant Wild in het Groene Woud. Een stijlvol culinair evenement midden op een prachtig privé landgoed in Vught. En wij mochten er een beetje van meegenieten!

Online exposure

Spredle vormde een onderdeel van de PR-strategie van Frank de Bot. We maakten een toepasselijke website, waar je nu overigens een mooie video kunt bewonderen van het evenement. Daarnaast blogden we erop los. Frank: “Ik ben zeer blij met deze online exposure. Mijn evenement is daardoor wijdverspreid via social media. Het pop-up restaurant was goed gevuld en al mijn gasten genoten van het heerlijke eten en de gezellige sfeer. Volgend jaar organiseer ik het weer!”

Frank de Bot (rechts)
Wild in het Groene Woud

Als je graag wild eet, of dit voor de eerste keer wilt ervaren, kom dan vooral naar Wild in het Groene Woud. Het is een unieke kans, waarin je midden in de natuur culinair zal genieten van de heerlijkste wildgerechten, bereid met biologische producten van het landgoed zelf en uit de directe omgeving van Vught.

Asperges in het veld

In 2018 zal je nog meer horen van Frank, want dan organiseert hij het populaire pop-up restaurant Asperges in het veld. Ook hierover zullen we gaan bloggen, zodat je precies kunt lezen wat je ervan kunt verwachten. Dit pop-up restaurant bevindt zich, heel toepasselijk, direct aan de aspergebedden van Kwekerij Verhoeven in Cromvoirt. Houd vooral de website en de socialmedia-kanalen in de gaten. Dit evenement wil je namelijk niet missen. Je zult asperges ervaren zoals nog nooit tevoren!

Meer weten over Wild in het Groene Woud? 

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven