BLOG

« Terug

Het verhaal van de klant is 50% van het succes

Spredle_Het-verhaal-van-de-klant-is-50-van-het-succes_2.jpg19 jan

Ondernemers Arjan Roosenburg en Marinus Vlot merkten al langere tijd dat de klanten van hun bedrijf de Werkende Website moeite hadden met succesvolle online marketing. De website was gebouwd en werd goed onderhouden, maar het echte succes ervan bleef achterwege. “Ik zag soms eeuwenoude nieuwsartikelen op de websites. Bij de social mediaberichten ontbrak het aan structuur en aan nieuwsbrieven begonnen de meesten al niet eens.” Het idee voor Spredle begon te borrelen…

Wil een MKB-er online marketing?

De Werkende Website vroeg zich af hoe het kwam dat zijn MKB-klanten online weinig succesvol waren. “Ik ging eens om me heen vragen en het bleek vooral een gebrek aan tijd en kennis te zijn. Zeker niet aan interesse. Want de wil om meer online succes te behalen, was duidelijk aanwezig! Maar hoe begin je zoiets, hoe geef je het goede inhoud en hoe borg je het in je organisatie?” Daar bleven de meeste klanten van de Werkende Website op steken.

Samenwerken met Spredle?

Samen aan de slag

“Het is ook niet eenvoudig om goede online marketing op te zetten. Kijk maar eens met hoeveel mensen we er bij Spredle mee bezig zijn. Er komt veel expertise bij kijken. We hebben wel negen verschillende specialismen binnen ons bedrijf. Die voeren voor één MKB-er wel zestig taken uit. Dan is het toch geen wonder dat een MKB-er dat allemaal niet zelf kan?” En waar de MKB-er wel wat ondersteuning kan gebruiken, heeft Spredle de klant op haar beurt ook weer hard nodig. “Ja, je moet echt samen aan de slag om het een succes te maken. Zonder een goede samenwerking wordt het niks.”

Arjan Roosenburg, Creative Pilot

“De wil om meer online succes te behalen, was duidelijk aanwezig! Maar hoe begin je zoiets?"

Samenwerken met Spredle?

Het verhaal van de klant

Spredle heeft het specialisme, het platform en de tools in huis om van online marketing een succes te maken. Maar dan is er nog de inhoud. Die kunnen de Spredlers niet zelf bedenken. “Het verhaal van de klant is 50% van het succes. Zij kennen hun branche en zijn ergens uniek in. Ondernemers hebben vaak prachtige verhalen. Bij Spredle helpen we die naar boven te halen. Dat doen we door een brainstormsessie, de Brainday, en door het uitwerken van het verhaal zelf in teksten, beelden en opmaak. Met die input kunnen we vervolgens een half jaar vooruit met online marketing. Met twee keer per jaar een kleine tijdinvestering hebben klanten van Spredle dus hun online marketing volledig op orde.”

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven