• home ›› oplossing ›› nieuws ›› e-mail-marketing-en-nieuwsbrieven

E-mail marketing en responsive nieuwsbrieven

Wat zou jij van ons weten als je geen e-mail nieuwsbrief van ons zou ontvangen? Hoe zouden we jou op een andere manier kunnen informeren? Niet iedereen is actief op social media. E-mail is (nog steeds!) één van de meest succesvolle kanalen om je klanten op een persoonlijke manier te benaderen.

E-mail marketing en responsive nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven met Spredle ››


Top-of-mind met e-mail marketing

Via een e-mail nieuwsbrief breng je relaties periodiek op de hoogte. Voordat een klant daadwerkelijk iets koopt is het vaak nodig om de klant meerdere malen te informeren. Zo heb je in iedere fase van het aankoopproces de mogelijkheid om aan jouw relaties te vertellen dat jij de juiste oplossing hebt, de beste partij bent of de laagste prijs hebt. Kortom, je werkt proactief aan een klantrelatie waardoor je top-of-mind bent. En dat is steeds belangrijker! Mensen doen liever zaken met mensen waarmee ze (gevoelsmatig) een relatie hebben, dan koud iemand bellen vanuit een zoekmachine. Vooral mkb bedrijven kunnen hier een belangrijk verschil maken. Vaak zit het bouwen aan een klantrelatie namelijk al in hun DNA.

Responsive nieuwsbrief template

Om optimaal rendement te halen uit e-mail marketing moet, naast de website, ook de e-mail template zich perfect kunnen aanpassen aan de smartphone. We hebben een nieuwe e-mail template ontwikkeld die volledig is geoptimaliseerd voor alle apparaten en erg gebruiksvriendelijk is in gebruik.

Met Spredle: E-mail marketing en responsive nieuwsbrieven

"Om optimaal rendement te halen uit e-mail marketing moet, naast de website, ook de e-mail template zich perfect kunnen aanpassen aan de smartphone."

E-mail marketing met Spredle ››


CMS en CRM geïntegreerd in één oplossing

Onze e-mail oplossing is een aanvullende functionaliteit die volledig is geïntegreerd in de Werkende Website van onze klanten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld nieuwsberichten en afbeeldingen van jouw website eenvoudig invoegen in de nieuwsbrief en verzenden naar jouw relaties. Iedere relatie heeft een relatiekaart met persoons- en contactgegevens. De gegevens uit de relatiekaart wordt gebruikt om de nieuwsbrief te personaliseren met bijvoorbeeld naam, e-mailadres en bedrijfsnaam. In het relatiebeheer is het mogelijk om relaties onder te verdelen in verschillende relatiegroepen, waardoor de nieuwsbrief niet alleen persoonlijk is maar ook specifieker kan worden ingericht voor een bepaalde doelgroep.

Inzicht in e-mailmarketing met duidelijke statistieken

Nadat een nieuwsbrief is verzonden geven de statistieken belangrijke inzichten. Een aantal inzichten op een rij:

 • Hoe vaak de nieuwsbrief is afgeleverd en geopend;
 • Hoeveel relaties er doorklikte op een artikel;
 • Wie van jouw relaties op welk artikel heeft geklikt;
 • Wie zich heeft afgemeld;
 • Op welk tijdstip de meeste nieuwsbrieven werden geopend;
 • Op welk artikel of afbeelding het meest is geklikt.

Met behulp van inzichten uit de statistieken optimaliseer je de volgende nieuwsbrief die je wilt verzenden. Zo wordt jouw nieuwsbrief steeds effectiever!

Direct inzage in de statistieken van jouw e-mail marketing campagne

Nieuwsbrieven met Spredle ››


Vragen over e-mail marketing op het Spredle platform

 • Is de responsive e-mailtemplate gratis voor klanten van Spredle?
  Jazeker! Het versturen van nieuwsbrieven is een standaard onderdeel binnen het online marketingpakket van Spredle. Als klant van Spredle maak je gebruik van het platform van de Werkende Website. Ondanks dat Spredle voor jou de nieuwsbrieven produceert en verspreidt, maken wij uiteraard gebruik van de beste en nieuwste oplossingen die de Werkende Website biedt.
 • Ik gebruik MailChimp (of een andere e-mailoplossing). Wat is het verschil met de oplossing die jullie aanbieden?
  Onze nieuwsbrief oplossing is volledig gekoppeld met het systeem van de Werkende Website. Hierdoor is het eenvoudig om bijvoorbeeld afbeeldingen of nieuwsberichten aan jouw nieuwsbrief toe te voegen, zonder te hoeven knippen en plakken. Met Spredle heb je zowel je CMS als CRM geïntegreerd in één veilig systeem!
 • Kan ik de responsive e-mail template ook in een andere tool, zoals bijvoorbeeld MailChimp, gebruiken?
  Nee, de responsive e-mail template die wij hebben ontwikkeld is alleen geschikt om te gebruiken binnen het platform van de Werkende Website.
 • Ik ben klant van de Werkende Website. Hoe kan ik de responsive nieuwsbrief template activeren en gebruiken?
  Stuur ons een bericht. Wij maken speciaal voor jou de nieuwe nieuwsbrief template klaar in jouw huisstijl en zorgen dat deze voor jou beschikbaar wordt.

Wil je meer informatie over wat Spredle voor jou kan betekenen op gebied van e-mail marketing of de responsive nieuwsbrief? Download dan de brochure.

PS: Check 6 tips voor Email Marketing

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
E mail marketing en responsive nieuwsbrieven
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven