BLOG

« Terug

Leo Braat helpt Nederland veiliger worden, en wij helpen hem graag mee!

Leo-Braat_Observatiespiegels,-je-komt-ze-overal-tegen_1.jpg02 jan

Sommige Spredle-klanten zijn ontzettend veelzijdig wat betreft kennis en assortiment. Handelsonderneming Leo Braat bijvoorbeeld. Een veelzijdige technische groothandel in Hoogvliet. Met een assortiment van 350.000 topproducten levert Leo Braat werkelijk alles wat voor de bedrijfsvoering van een onderneming gebruikt wordt.

Spiegels

Hoewel Leo al jaren werkzaam is in de handel, wilde hij toch een nieuwe richting inslaan. Ook een groothandel moet met de tijd mee. Daarom leek het hem een goed idee om met Spredle in zee te gaan. Hij wil vooral zijn grote specialisme ‘Spiegels’ uitlichten. “Met behulp van de Spredleblogs hoop ik dat meer bedrijven, particulieren en organisaties spiegels bij mij afnemen. Spiegels zijn tegenwoordig zo belangrijk, nu de veiligheidsregels zijn aangescherpt. En dan hebben we het nog niet over het allerbelangrijkste: ze voorkomen ongelukken!”

Ongelukken voorkomen

Wij willen Leo graag helpen om ongelukken te voorkomen. Daarom stuurden we onze fotograaf Odile Aerts en reporter Eline van den Hout op pad om 6 informatieve blogs te schrijven over zijn spiegels. Wij zullen deze blogs verspreiden via alle socialmedia-kanalen. Hopelijk komen we de spiegels binnenkort op nog meer plaatsen tegen en wordt Nederland een stukje veiliger!  

Bekijk de website van Leo Braat

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven