BLOG

« Terug

Wat is het effect van Spredle?

Spredle_Wat-is-het-effect-van-Spredle_1.jpg08 jun

Spredle is nu al een tijdje onderweg. Het concept staat. Door de samenwerking met RIFF en Procurios is een solide basis gelegd en de Spredlers hebben samen met klanten invulling gegeven aan de inhoud. Wat zijn de resultaten? Werkt de aanpak? Het antwoord lijkt volmondig ‘Ja!’ te zijn. We nemen twee Spredle-klanten als voorbeeld.

Een enorme boost voor een jonge orgelbouwer

Wim de Borst begon al op zijn 8ste met orgel spelen. Het groeide uit tot zijn passie en nu is hij orgelbouwer. Samen met Spredle ging Wim aan de slag om zijn jonge bedrijf wat meer exposure te geven. Nog maar pas gestart was de investering ten opzichte van zijn geringe inkomsten best groot. Relativerend als hij is, durfden we wel te zeggen: “Ach, straks groei je zo hard, dat je om dit soort bedragen lacht.” Slechts een half jaar verder is dat inderdaad het geval, zo vertelde Wim ons. Hij heeft een enorme boost in business gekregen.

“We gaan met z’n allen ergens voor, willen verschil maken en geloven in het succes.”

Samenwerken met Spredle?

Meer bekendheid voor Fiets&Maker

Het jonge fietsenmakers-bedrijf in Capelle aan de IJssel bestaat ongeveer twee jaar en specialiseerde zich de laatste tijd steeds meer in e-bikes en e-bikeonderdelen. Eigenaar Marius werkte samen met Spredle aan een betere website en online marketing om Fiets&Maker meer bekendheid te geven. Het gevolg? Fiets&Maker heeft een enorme groei doorgemaakt en er een complete business bijgekregen.

Samen successen behalen is het leukste wat er is

“Iedereen binnen Spredle geniet met volle teugen van dit soort succesverhalen”, zegt Creative Pilot Arjan. “We gaan met z’n allen ergens voor, willen verschil maken en geloven in het succes. Als je dan ziet dat de samenwerking van ons allemaal, inclusief de klant, dit oplevert, dan kun je daar toch alleen maar heel blij van worden? Geloof me, dat is echt het leukst wat er is. Niet alleen voor Spredle, maar vooral voor de klant. Daar doen we het met zijn allen voor.”

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven