BLOG

« Terug

Helemaal tot rust komen bij Moment4U

MOment4U_over onze klanten blog1.jpg15 feb

“Even een heerlijk moment voor jezelf”, dat is wat Monica Dinsbach haar klanten wil geven. Met haar onderneming Moment4U voert ze waxbehandelingen, cupping therapie en handen en voeten spa uit. Haar werkwijze is heel speciaal en persoonlijk. Dankzij haar open houding word je niet alleen lichamelijk verzorgd: ze laat je helemaal jezelf zijn. Wij mochten bij haar langskomen om een kijkje te nemen in haar mooie, huiselijke salon.

De Spredlecampagne

We hebben voor Moment4U een website gebouwd en ze stonden ook open voor de Spredlecampagne. Het thema van de campagne betreft de behandelingen. Hier kan Monica namelijk genoeg over vertellen. Met name de cupping therapie die Monica geeft is uniek en heeft bovendien een geneeskrachtige werking. Verder zijn de producten die ze gebruikt voor haar behandeling, allemaal dierproefvrij en natuurlijk. Niet alleen het mensenwelzijn vindt ze belangrijk, ook dieren hebben recht op een goed leven.

Foto’s en blogs

Fotografe Odile Aerts heeft de salon, de behandelingen en Monica mooi in beeld gebracht. Tekstschrijver Eline van den Hout interviewde Monica uitgebreid en naar aanleiding hiervan schreef ze 6 informatieve blogs. Monica: “De websites en de blogs zijn erg mooi geworden. Ik hoop dat mijn boodschap zo meer potentiële klanten zal bereiken, zodat ik nog meer mensen de zorg kan bieden die ze nodig hebben.” Houd de socialmedia-kanalen van Moment4U vooral in de gaten. Zo word je helemaal op de hoogte gebracht van hun werkwijze en wie weet komt er nog weleens een leuke actie voorbij!

Monica Dinsbach
MOment4U - Den Haag

“Om de pijn tijdens waxbehandelingen te minimaliseren help ik mijn klanten op de juiste manier adem te halen.”

Welke behandeling kies jij? 

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven