BLOG

« Terug

Tielemans laat klanten zonwering echt beleven

Spredle_Overonzeklanten_Tielemans_1.jpg16 apr

Bij Spredle hebben we het geluk om regelmatig mooie bedrijven te bezoeken. Zo namen we ook een kijkje in de showroom van Tielemans Zonwering, voor wie wij een website hebben gebouwd en een Spredlecampagne lanceren. De showroom van Tielemans is echt indrukwekkend. Je kunt er niet alleen talloze zonweringsproducten bewonderen, maar ook bedienen.

Interactieve showroom

“Wij willen dat klanten onze producten echt kunnen beleven. Daarom hebben we de showroom interactief ingericht”, aldus bedrijfsleider Mark van Son. In de showroom vind je stijlvolle binnenzonwering, buitenzonwering en garagedeuren, van kwalitatief hoogwaardige merken. Ondertussen kunnen de adviseurs je alles vertellen over het assortiment, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Binnenzonwering

De blogs van de Spredlecampagne gaan over binnenzonwering ofwel raamdecoratie. Tielemans heeft namelijk zeer smaakvolle en elegante rolgordijnen, jaloezieën en shades in haar assortiment die de nodige aandacht verdienen. “Met binnenzonwering kun je eindeloos veel kanten op. Via de Spredlecampagne hoop ik dit over te brengen op een breder publiek”, aldus Mark.

Volg Tielemans

Benieuwd naar de website en de blogs van Tielemans? Check dan regelmatig hun Facebookpagina, Instagramaccount, Twitteraccount en LinkedIn. Hier verschijnen de nieuwste blogs en foto’s. Meld je ook aan voor hun nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent.

Bekijk de website

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven