SPREDLE BOOSTER

Boost your Spredle with advertising!

  • Professioneel beheer
  • Google Adwords
  • Facebook advertenties
  • Instagram advertenties

GRATIS VLIEGENDE START

Met Spredle maken en delen we structureel duurzame content. Wil je sneller resultaat? Met Spredle Booster adverteer je vanaf € 25 per maand en krijg je van ons kosteloos professionele begeleiding en rapportage tot € 300 klikbudget per maand.

Lunch.gif

DE IDEALE KLANT

Om resultaat te behalen uit Spredle Booster is het van belang dat we een duidelijk profiel hebben van jouw (ideale) klant. Wie is deze klant? Waar bevindt deze potentiële klant zich? Wat houdt hem bezig en wat zijn zijn of haar problemen?

Koffie.gif

HET BESTE AANBOD

Samen stellen we, op basis van het klantprofiel, het beste aanbod voor de doelgroep samen. Dit aanbod verwerken we op de meest aantrekkelijke manier in de advertenties en optimaliseren deze als de resultaten onvoldoende zijn.

Aandeslag.gif

GRATIS, HOE DAN?

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten maximaal resultaat halen uit hun gehele Spredle pakket kunnen wij het beheer van de advertising (tot €300 per maand klikbudget) kosteloos uitvoeren. Campagnes met een groter klikbudget beheren wij tegen een kleine meerprijs.

BASE 'N BOOST

Een goed fundament is onmisbaar om jouw totale weboplossing goed in te richten. Als de basis is neergezet zorgt de Spredle Timeline er voor dat je top-of-mind bent bij jouw netwerk.

Google-Mijn-Bedrijf.jpeg

Spredle Platform als basis

De Werkende Website is de basis van het Spredle Platform en is opgebouwd met een flexibel blok-design dat zelf is aan te passen en uit te breiden. Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd doormiddel van automatische updates.

Meer over Spredle Platform ››
Google-Analytics.jpeg

Contentmarketing met Spredle Timeline

In de praktijk lijkt het onmogelijk om alles op het web goed te regelen. Ieder z'n vak. Spredle is een uniek online marketingpakket waarbij themapagina's, nieuwsberichten, nieuwsbrieven en social media posts thematisch voor jou worden geproduceerd en verspreid. Inspredable!

Meer over Spredle Timeline ››
Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van RIFF en Spredle is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen pgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Booster
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven