Website foto's

Foto’s op je website plaatsen is één van de manieren om jezelf te introduceren aan je potentiële klanten. Daarom is het belangrijk dat deze foto’s uitstralen wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Te vaak gebruiken websites standaard stockfotos die op meerdere websites staan, en niet laten zien waar je organisatie voor staat. Daarom bespreken we in dit stukje waar goede website foto’s aan moeten voldoen en hoe je de juiste web content maakt.

Website foto's maken

Website foto's met Spredle ››

Waar moeten website foto's aan voldoen?

Het is altijd belangrijk om in het achterhoofd te houden wat het doel is van foto’s die op de website geplaatst worden. Vraag jezelf af wat je wilt overbrengen op de klant door middel van deze foto’s. Om de juiste sfeer over te brengen zal rekening gehouden moeten worden met een aantal factoren.

De kwaliteit van website foto's

De kwaliteit van de website foto’s is een aspect dat niet onderschat mag worden. De resolutie, belichting, en compositie moeten goed zijn om de professionaliteit uit te stralen die je wilt uitstralen. Gebruik daarom ten alle tijden professionele website foto’s.

Maak het persoonlijk

Gebruik foto’s van je eigen organisatie. Laat foto’s maken van je bedrijf, personeel en klanten door professionele fotografen. Het is een kleine investering voor wat je ervoor terug krijgt. Persoonlijke website foto’s bieden vertrouwen aan potentiële klanten en biedt de mogelijkheid om zich met jouw bedrijf verbonden te voelen. Dit effect kan lastig bereikt worden bij het gebruik van stockfoto’s. Unieke website foto's scoren ook beter bij SEO marketing binnen de zoekresultaten en afbeeldingen van Google. Hierdoor kunnen persoonlijke foto's dus ook je traffic website verhogen en zelfs positief uitpakken bij een Search Engine Advertising (SEA) campagne wat is gericht op zoekmachine adverteren op internet.

Wees creatief

Om het juiste onderwerp te weergeven in een foto is creativiteit nodig. Dit is één van de lastigste onderdelen om tot een goede website foto te komen. Het probleem van gebrek aan inspiratie om tot geschikte foto’s te komen kan ook dankzij professionele fotografen weggenomen worden. Vaak zijn dit hele creatieve mensen die net iets anders aankijken tegen een bepaald onderwerp en in een foto de juiste boodschap kunnen weergeven.

Voorbeelden van website foto's

"Met Spredle worden website foto's voor je gemaakt!"

Website foto's en Spredle ››

Spredle en website foto's

Meer weten over Spredle en website foto's? Download dan nu de brochure.

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
Website fotos
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven