Facebook zakelijk inzetten

Facebook is één van de grootste social media netwerken ter wereld. Dagelijks zijn meer dan 1 miljard mensen online (https://newsroom.fb.com/company-info/) zij delen daar verhalen, foto’s, of grappige filmpjes. Is daar plek voor mijn bedrijf? Ja, zeker! Hier lees je waarom je Facebook zakelijk moet inzetten, hoe je jouw bedrijf promoot, en meer.

Facebook zakelijk inzetten? Waarom?

Facebook zakelijk inzetten met Spredle ››


Facebook zakelijk inzetten? Waarom?

Waarschijnlijk maak jij zelf persoonlijk al gebruik van Facebook, net als vele anderen. De kans is daarom groot dat ook jouw potentiële klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Dus ook het zakelijk inzetten van facebook kan met al die mensen online dus erg nuttig zijn.

Facebook is daarom het ideale middel voor bedrijven om bezoekers naar je website te leiden. Je kunt posts plaatsen met links, waardoor jouw volgers met één klik doorgeschakeld worden naar je website. De kans is daardoor groter dat je ook meer gaat verkopen.

Daarnaast kan het een poging zijn om uit te lopen op de concurrentie, of de concurrentie in te halen. Door middel van Facebook kan je een community bouwen die helpen om jouw verhaal uit te dragen aan hun “vrienden”. Daardoor kun je meer volgers en klanten krijgen.

Je bedrijf promoten op Facebook

Je bent ervan overtuigd dat Facebook voor bedrijven belangrijk is. Maar hoe kan je jouw bedrijf promoten op Facebook? Er zijn twee manieren waarop je dat kunt doen: op de organische manier, of de betaalde manier. In elk van deze twee gevallen moet je een Facebook bedrijfspagina aanmaken.

Facebook Bedrijfspagina

Om een Facebook bedrijfspagina aan te kunnen maken moet je ingelogd zijn met je privé account. Deze twee accounts zullen met elkaar gelinkt zijn. Op je bedrijfspagina kun je veel informatie over je bedrijf vermelden, zoals je locatie, de openingstijden, telefoonnummer en de link naar je website. Wanneer je je Facebook bedrijfspagina is opgezet kun je posts plaatsen onder de naam van je bedrijf en kun je beginnen met het promoten van je bedrijf. Dit is de organische manier van het promoten van je bedrijf. Mocht je het idee hebben dat je meer uit je posts kan halen wanneer je ervoor betaalt dan kan je kiezen om te adverteren op Facebook.

Waarom Facebook zakelijk inzetten?

"Waarom Facebook zakelijk inzetten? De kans is groot dat ook jouw potentiële klanten zich dagelijks op Facebook bevinden!"

Facebook zakelijk inzetten met Spredle ››


Facebook Adverteren

Je kan jouw facebook posts aan meer mensen tonen dan op de organische manier mogelijk is door te adverteren. Afhankelijk van hoeveel je betaalt om te adverteren wordt je post aan meer mensen getoond. Daardoor kan je nog meer bezoekers naar je website leiden en wordt de kans op verkopen nog groter.

Facebook zakelijk inzetten met Spredle

Spredle vindt het belangrijk dat bedrijven aanwezig zijn op Sociale Media zoals Facebook. Het is een ideaal platform om je website en producten/diensten te promoten.

Wil je meer informatie over wat Spredle voor jou kan betekenen op gebied van Facebook zakelijk inzetten? Download dan de brochure.

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
Facebook zakelijk inzetten
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven