BLOG

« Terug

Wijnproeven met Wijnprofessor

Spredle_Wijnprofessor_2.jpg12 jan

Als er één Spredle-opdracht onvergetelijk was om aan te werken, was het die van Wijnprofessor. We hebben de wijnwebshop van Henri Grachten een compleet andere uitstraling gegeven en een nieuwe naam: Wijnprofessor. Eentje die precies de lading dekt van zijn werkzaamheden: Henri Grachten verkoopt niet alleen wijn, hij kan er ook goed over vertellen. En dat deed hij ook! Hij organiseerde een wijnproeverij bij ons op kantoor!

Online wijn winkel

Wij weten nu waarom de ene wijn meer vanille-achtig smaakt dan de andere en in welke gebieden zijn wijnen op ambachtelijke wijze worden bereid. Ons streven is om dergelijke kennis onder alle wijnliefhebbers in Nederland te verspreiden. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan op de online wijn winkel van Henri. Je kunt hier alle wijnsoorten vinden die hijzelf in Nederland heeft geïntroduceerd. Ook kun je er alle informatie lezen over zijn wijnproeverijen, workshops en wijn-spijscombinaties.

Wijnkennis delen en samen genieten

Henri vond het ook een goed idee om een zeer moderne weg in te slaan en mee te doen met de speciale werkwijze van Spredle. Zo werden er tijdens de wijnproeverij vele mooie foto’s gemaakt en schreef onze reporter 6 blogs over zijn contacten met de wijnboeren, zijn wijnproeverijen en de missie van Wijnprofessor. We hopen dat heel Nederland bekend wordt met Wijnprofessor.

Henri Grachten
Wijnprofessor

“Ik wil graag mijn wijnkennis delen met anderen en samen genieten van deze heerlijke veelzijdige drank!”

Wil je op de hoogte worden gehouden van Wijnprofessor? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en/of volg hem op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Wijnprofessor

Bekijk de webshop!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven