BLOG

« Terug

Een perfecte huisstijl zegt meer dan duizend woorden, maar het moet wel werken!

Spredle_Een-perfecte-huisstijl-zegt-meer-dan-duizend-woorden,-maar-het-moet-wel-werken_6.jpg16 mrt

De eerste stap is gezet, de Brainday met de ondernemer is achter de rug. Spredle heeft nu alle informatie die ze nodig heeft. Het ondernemersverhaal, de wensen op gebied van uitstraling en web-navigatie en het thema waarop het komende half jaar de focus komt te liggen. “Daarna gaat de bal rollen. Webcreators en Designers maken als eerste een start met de bouw van de website”, legt Gerwin, Webcreator van Spredle uit.

Gerwin de Vos, Webcreator

“De klant verzinkt niet eerst in een wirwar aan keuzes, maar kan gelijk aan de slag met het juiste blok wat past.”

Spredle-zo ziet spredle de toekomst-2

Samenwerken met Spredle?

Webcreators bouwen de website

Een website moet werken. Voor de ondernemer en voor de websitebezoekers. Met het bestaande bedrijf de Werkende Website heeft Spredle hier een oplossing voor gevonden. Gerwin de Vos, Webcreator bij Spredle, vertelt: “Maatwerk websites kosten heel veel tijd, energie en dus geld om te ontwerpen. Met onze partner Procurios hebben we een standaard systeem ontwikkeld waar alle klanten van Spredle gebruik van kunnen maken. Onze Webcreators maken gebruik van dit systeem en bouwen door middel van standaard onderdelen, zogenaamde blokken, de website voor de klant.” En wat zit hier dan in voor de klant? Wat is het voordeel voor hen? Gerwin vertelt dat dit veel rust en structuur geeft voor de klant: “Door vooraf slim bedachte blokken te gebruiken hoeft de Spredle gebruiker alleen nog maar in hoofdlijnen zijn indeling te kiezen. Hij verzinkt niet eerst in een wirwar aan keuzes, maar kan gelijk aan de slag met het juiste blok wat past binnen zijn gekozen doelstelling.”

Herman van der Waard, Webcreator

“Onze blokken krijgen regelmatig een update, zodat ze altijd meegaan in de laatste technologische ontwikkelingen.”

Samenwerken met Spredle?

Samenwerking met designers zorgt voor een gelikte uitstraling

Zodra de websites van de Spredle-klant is opgebouwd en alle nodige blokken erin zijn verwerkt, gaat de designer aan de slag. “De benodigde onderdelen zitten erin, maar nu moeten we nog zorgen dat het er gelikt uit komt te zien. Daar zorgen onze designers voor. Ze hebben tijdens de Brainday al met de klant gespard over de gewenste uitstraling. Samen hebben ze bepaald welke kleuren en beelden goed bij het bedrijf passen. Die wensen worden door de designer verwerkt in de nieuwe website.”

Miranda Peters, Designer

“Zodra een website er overzichtelijk en professioneel uitziet, wekt dit een vertrouwen op bij de klant.”

Inhoud en design samenvoegen

Terwijl de webcreator en designer zorgen voor een passende en mooie website, gaan Reporters en Picmakers aan de slag met de inhoud. Zodra deze gereed is, is de Maestro aan zet. Deze zorgt dat inhoud en design perfect samenkomen in allerlei online middelen. Of het nu gaat om de website, artikelen, nieuwsbrieven of social posts, de Maestro zorgt ervoor dat overal dezelfde huisstijl terugkomt. “Voor onze klanten is een goede en consistente huisstijl van belang. Mensen gaan je eraan herkennen en je onthouden. Dat is een belangrijk doel van online marketing.”

Wendy van der Meer, Maestro

"Wanneer ik op Instagram een feed tegenkom met een esthetisch-verantwoorde opmaak, dan gaat mijn hart toch echt sneller kloppen."

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven