BLOG

« Terug

Alles wordt weer spic and span dankzij Eyecatch Services!

Eyecatch service_foto2.jpg07 mrt

Bij het jonge, dynamische schoonmaakbedrijf Eyecatch Services zijn ze niet vies van hard werken. Geen schoonmaakklus gaan ze uit de weg. Hoe onhygiënisch de ruimte ook is, eigenaresse Kim Fleere zal ervoor zorgen dat zij schoner zal zijn dan nooit tevoren. De uitdrukking ‘Spic and Span’ is zeer toepasslijk voor dit Noord-Hollandse schoonmaakbedrijf.

 

 

Kim Fleere
Eyecatch-Services

“Ik krijg er energie van als klanten tevreden zijn over de schoonmaakwerkzaamheden van Eyecatch Services.”

Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Wij zijn erg onder de indruk van Kim haar werkwijze. Ze is niet alleen een harde werker, ze heeft ook nog oog voor het milieu. Ze gebruikt namelijk alleen biologisch afbreekbare en duurzame schoonmaakmiddelen. Hiervoor volgt ze de ontwikkelingen binnen de schoonmaakindustrie op de voet. Is er een nieuw natuurlijk schoonmaakmiddel op de markt? Kim probeert het uit en als het haar goed bevalt blijft ze het gebruiken.

Spredlecampagne

We hebben de uitstraling van de website gebaseerd op de vooruitstrevende en verfrissende werkwijze van Kim. Ook stond ze open voor een Spredlecampagne. Tekstschrijver Eline van den Hout reed naar Amstelveen en heeft haar uitgebreid geïnterviewd over al die innovatieve schoonmaakproducten. Hier heeft ze de 6 blogs aan gewijd. Rob van der Post heeft een mooie serie foto's gemaakt ter illustratie. “Ik hoop dat mijn werkwijze via Spredle wijdverspreid wordt. Het zou mooi zijn als ik nog meer gebouwen mag laten stralen met mijn milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.” Wil jij ook meer weten over deze schoonmaakmiddelen en over Eyecatch Services? Check de socialmedia-kanalen van Eyecatch Services dan regelmatig!  

Bekijk de website van Eyecatch-Services!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven