BLOG

« Terug

Hoogeveen Fietsbeleving: ontstaan vanuit een grote passie

klantverhaal_hoogeveen_2.jpg15 mei

Als je langsgaat bij Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda, krijg je meteen zin in fietsen. Ze hebben de mooiste fietsen in hun showroom staan én ze kunnen er alles over vertellen. Het familiebedrijf is ontstaan vanuit een grote passie. Jim Hoogeveen deed vroeger aan wielrennen op hoog niveau en heeft vele prijzen behaald. Zoon Jeroen deelt zijn passie en beschikt over enorm veel fietskennis. Bij Hoogeveen weet je dus zeker dat je altijd naar huis gaat met een fiets die bij jou past. Heb je een probleem met je fiets? Ook dan word je uitstekend geholpen. 

Nieuwe website
Hoogeveen Fietsbeleving wilde dat niet alleen de showroom fietsbeleving uitstraalt, maar ook de website. Dit moest een mooi visitekaartje worden om bezoekers zo nieuwsgierig te maken naar de showroom in Gouda, dat ze daadwerkelijk langs zouden komen. Wij zijn daarom hard voor hen aan de slag gegaan.

Jeroen Hoogeveen
Hoogeveen Fietsbeleving


"Met onze nieuwe website stralen we uit wat we echt zijn: specialist op het gebied van e-bikes, racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes, hybride fietsen en trekking fietsen. Alles wat de klant over deze fietsen wil weten kan hij nu op onze website vinden. Ook hopen we dat er nu nog meer mensen ons weten te vinden in Gouda”

FietsZeker
Dat Hoogeveen Fietsbeleving het beste voor de klant wil, blijkt uit het thema dat ze hebben gekozen voor de Spredlecampagne: FietsZeker. Dankzij het FietsZeker pakket dat Hoogeveen haar e-bike klanten aanbiedt, kunnen ze jarenlang zorgeloos genieten van hun e-bike. Wil je weten hoe het FiestZeker pakket in elkaar zit en welke voordelen dit met zich meebrengt? Hou dan vooral de socialmedia-kanalen van Hoogeveen Fietsbeleving in de gaten. Wij posten daar maandelijks een nieuw blog.

Bekijk de website!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven