BLOG

« Terug

Enerjy laat mensen van hun werk genieten

Engage_1.jpg26 mrt

We hebben weer een nieuwe website online gezet. Dit keer van het mooie bedrijf Enerjy dat geleid wordt door de gedreven Marja van Soest. De missie van Enerjy is om mensen te laten genieten van hun werk en tegelijkertijd de resultaten van de organisatie waarin ze werken te maximaliseren. Marja bereikt dit door, met behulp van coaching of consultancy, de performance van mensen te ontwikkelen. Jezelf presenteren is ontzettend belangrijk om de juiste resultaten te behalen. Bij gemotiveerde, ge-engageerde mensen gaat de performance omhoog met wel 34%! Wij zijn bij haar langs geweest om haar manier van werken zo goed mogelijk weer te geven op haar nieuwe website.

4 motivation keys model

Om op de juiste manier te kunnen coachen heeft Marja het 4 motivation keys model ontwikkeld. Het model bestaat uit 4 fasen, die ze doorloopt met de medewerkers en leiders van een organisatie: engage, empower, perform en enjoy. Tijdens deze fasen organiseert ze meerdere activiteiten die gericht zijn op Brain en Heart. Zowel de vaardigheden als de passie rondom het werk worden hierdoor vergroot. Op de nieuwe website kun je uitgebreid kennis maken met Marja en haar unieke manier van werken. Ook kun je het boek 4 motivation keys model dat ze heeft geschreven aanvragen!

Organisaties laten groeien

Hou de komende tijd ook de socialmedia-kanalen van Enerjy in de gaten. Op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zullen we de komende tijd blogs posten over Engage, de eerste fase van het 4 motivation keys model. Hierin kun je onder andere lezen hoe je ervoor zorgt dat medewerkers meer betrokken raken bij je organisatie. Marja: “Ik hoop dat ik met mijn nieuwe website en de blogs mijn manier van werken onder de aandacht kan brengen van de juiste doelgroep. Zo kan ik meer organisaties laten groeien.”

Bekijk de website!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven