BLOG

« Terug

Verander Verzuim weet wat er speelt

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-7.jpg31 jul

Het begrip ‘verzuim’ is breder dan afwezigheid door ziekte. Het heeft ook te maken met het niet nakomen van afspraken, het niet leveren van de juiste resultaten, te laat komen en het niet voeren van functionerings- of beoordelingsgesprekken. Kortom: het is alles wat de relatie werk versus loon verstoort. Veel bedrijven hebben hiermee te maken en het is erg lastig dit aan te pakken. Gelukkig is er adviesbureau Verander Verzuim. 

Vernieuwde website

Wij hebben in samenwerking met Eva Vester-Vles, eigenaresse van Verander Verzuim, de website vernieuwd. Nu zie je heel overzichtelijk wat Verander Verzuim voor bedrijven en personeel kan betekenen. Enerzijds richt het adviesbureau zich op verzuim organisatieniveau, waarbij het gehele verzuimbeleid van de organisatie wordt aangepakt. Anderzijds richt het zich op verzuim op casusniveau, waarbij het draait om één werknemer. Ook regelt Verander Verzuim interventies: één-op-één gesprekken die nodig zijn om problemen aan te kaarten.

Maak kennis met Verander Verzuim

Verander Verzuim is ook gestart met een Spredle campagne in samenwerking met tekstschrijver Eline en picmaker Odile: ‘Maak kennis met Verander Verzuim’.

Eva Vester-Vles
Verander Verzuim


"Het doel van de blogs is om ondernemers kennis te laten maken met onze werkwijze en de meerwaarde die wij kunnen bieden.”

Volg Verander Verzuim

Wil je weten wat Verander Verzuim voor jouw bedrijf kan betekenen? Volg dan vooral de socialmedia-kanalen waar de komende maanden de blogs en ander nieuws wordt verspreid. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief! 

Bekijk de website van Verander Verzuim!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven