BLOG

« Terug

Kinderkamer inrichten? Laat je inspireren door de exclusieve meubels van Ukkepuk!

1-Klantenblog-Ukkepuk.png26 nov

Gaaf, Leuk, Sterk, Stoer, Tof en Vrolijk! Dat zijn de namen van de meubelseries die Ukkepuk Meubels in haar assortiment heeft. Binnen deze series kun je de meest stijlvolle en veilige kindermeubels vinden. Ontworpen door de designer Paul Nederend, die een goed gevoel heeft voor esthetiek en materiaaltoepassing. Denk aan natuurlijk eiken, een houtsoort met rustige houtnerf die perfect aansluit bij de kinderkamer- en woonwensen van deze tijd: natuurlijk, krasbestendig en duurzaam afgewerkt.


"Het begon allemaal met een stoel die de aanleiding vormde voor het ontwerp en de ontwikkeling van een volwaardige meubelserie.''

Nieuwe website

De exclusieve collectie van Ukkepuk Meubels moet natuurlijk wel op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Daarom zijn we bij Spredle hard aan de slag gegaan een website met webshop te bouwen, die recht doet aan deze inspirerende designitems. Je kunt de meubels zowel los als in slaapkamer- of huiskamersetting bekijken. Zo krijg je een extra goed beeld van het meubel als los object en hoe het eruit ziet als het in een ingerichte ruimte staat. 

Een volwaardige meubelserie

Naast een nieuwe website is Ukkepuk Meubels maar gelijk met een Spredlecampagne begonnen. Reporter Andrea heeft Paul uitgebreid ondervraagd over de ideeën achter de series. Het begon allemaal met een stoel die de aanleiding vormde voor het ontwerp en de ontwikkeling van een volwaardige meubelserie. Een bijzondere reis met als resultaat een collectie die meteen werd omarmd door (aanstaande) ouders. 

Volg Ukkepuk Meubels!

Is er een baby op komst of heb je nieuwe kindermeubels nodig? Bezoek dan vooral de website van Ukkepuk Meubels. Volg ook de socialmedia-kanalen. Hier komen regelmatig de blogs over de meubelseries voorbij. De foto’s bij de blogs zijn gemaakt door Picmaker Nico, die alles op alles heeft gezet de meubels zo natuurgetrouw en sprekend mogelijk in beeld te brengen. Je krijgt meteen zin om de kinderkamer in te richten!

Bekijk de website van Ukkepuk Meubels!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven