BLOG

« Terug

Ontdek de bijzonder effectieve werkwijze van Heurkens & van Veluw

Heurkens-en-Van-Veluw-blog3-1.jpg17 sep

Als er een bedrijf is dat écht luistert naar zijn klanten, is het Heurkens & van Veluw. Om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen, gooiden ze daar 5 jaar geleden het roer om en veranderden hun werkwijze compleet. Bij deze nieuwe werkwijze hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Daarom zijn we, in samenwerking met RIFF, hard voor hen aan de slag gegaan. “Onze werkwijze wordt heel duidelijk weergegeven op onze nieuwe website. Zo kunnen klanten precies zien met welk team ze contact op kunnen nemen”, aldus Jorg Blankers, Plant Manager bij Heurkens& van Veluw.

Teams met elk een eigen specialisme

Hoe ziet de werkwijze van Heurkens & van Veluw er in het kort uit? Bij het plaat- en metaalbewerkingsbedrijf werken ruim 130 medewerkers die 350 klanten zo goed mogelijk ontzorgen. De medewerkers zijn ingedeeld in verschillende teams (Q-ROCS) met elk een eigen specialisme: team Parts, team Projects en team Repeat Parts. Op de werkvloer en de nieuwe website, zijn deze groepen te herkennen aan de kleuren blauw, geel en oranje. Klanten hebben onder andere de volgende voordelen van deze werkwijze: meteen de juiste persoon aan de lijn, niet steeds wensen hoeven herhalen, geen lange doorlooptijden en duidelijkheid over de voortgang van de opdracht.

- Jorg Blankers

"Mijn ervaring binnen het plaatwerk gebruik ik dagelijks in de praktijk door klanten te adviseren voor een optimale prijs & kwaliteit verhouding”

Blogs

Onze reporter Eline is langsgegaan bij de fabriek in Oss voor de Spredlecampagne. Naar aanleiding van een uitgebreid interview met onder andere Jorg en een rondleiding door de fabriek, heeft ze 6 blogs geschreven. Hierin wordt de nieuwe werkwijze en het ontstaan ervan duidelijk uitgelegd. Picmaker Odile heeft spectaculaire foto’s gemaakt van het lasersnijden en de andere geavanceerde werkzaamheden. “Ik hoop dat potentiële klanten met behulp van deze blogs gaan inzien wat voor meerwaarde onze werkwijze voor hen heeft”, aldus Jorg.  

Blijf Heurkens & van Veluw volgen

De blogs worden de komende maanden verspreid via Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Houd de socialmedia-kanalen van Heurkens & van Veluw dus goed in de gaten. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bekijk de website van Heurkens & van Veluw!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven