BLOG

« Terug

De unieke aanpak van Ziggurat Taaltrainingen

Ziggurat_linkedin_Taaltraining.png07 okt

Waarom wil iemand een taal leren? Over welke onderwerpen gaat hij/zij spreken? Wat wil hij/zij voor (zakelijke) resultaten bereiken? Welke kennis heeft iemand al van de taal? Aan de hand van dergelijke vragen stellen de taaladviseurs van Ziggurat Taaltrainingen een taaltraining op voor hun klanten. Leren wat je echt nodig hebt en overslaan wat je niet nodig hebt. Dat staat centraal in de unieke aanpak van het bedrijf. 

Docenten en e-learning

Bij Ziggurat Taaltrainingen geloven ze in een combinatie van het klassieke lesgeven door docenten en het moderne fenomeen e-learning. Op hun nieuwe website is dit duidelijk te zien. Je kunt er kennis maken met de docenten die de trainingen geven en je vindt er informatie over slimme e-learning, ofwel adaptief lesgeven. Dit houdt in dat de e-learning module herhaalopdrachten voor je klaarzet als je bepaalde woorden en zinnen nog niet kent of bent vergeten. Deze woorden en zinnen worden net zo vaak herhaald totdat je ze kent.  

- Mathilde Brenkman

"Onze trainingen richten zich helemaal op wat jij nodig hebt.”

Spredle-campagne

Naast het bouwen van een nieuwe website, hebben wij een Spredle-campagne voor hen mogen opzetten. Reporter Eline schreef 6 blogs over de unieke werkwijze van het bedrijf en Picmaker Mariska heeft de foto’s gemaakt. “Wij hopen dat de wijze waarop wij taaltrainingen geven bekender wordt in Nederland, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen om op internationaal niveau successen te behalen”, aldus taaladviseur Ian Reitsma. 

Volg Ziggurat!

Wil je meer weten over de taaltrainingen van Ziggurat? Check dan regelmatig hun socialmedia-kanalen. De komende maanden komen hier de blogs voorbij. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van hun laatste nieuws. 

Bekijk de website van Ziggurat Taaltrainingen!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven