BLOG

« Terug

W-Lies staat al 10 jaar klaar voor scooterrijders

W-Lies over onze klanten.jpg02 mrt

Als je topservice levert en betrouwbaar bent naar je klanten, is het niet verbazend dat je een 10-jarig bestaan haalt. Bij Spredle willen we dit natuurlijk meevieren en we hebben daarom een website voor W-Lies gemaakt en 6 blogs geschreven. Heb je ze al op social media voorbij zien komen?

Scooterzaak Krimpen aan den IJssel

Martin de Leeuw en zijn vrouw Patricia de Leeuw runnen de scooterzaak in Krimpen aan den IJssel. Ze zijn dealer van Kymco en Peugeot en leveren ook occasions van diverse hoogwaardige scootermerken. Martin is al heel zijn leven druk bezig met scooters, dus repareren kan hij als de beste. Als je in de ochtend langskomt, is je scooter meestal dezelfde dag al gerepareerd. Sneller kan haast niet!

Patricia & Martin
W-Lies Scooters

“Het leuke aan mijn bedrijf is, dat ik elke dag in contact ben met klanten. Ik krijg een goed gevoel als ze tevreden zijn en blij wegrijden op hun nieuwe scooter.”

De juiste scooter

Het is belangrijk om je scooter bij een betrouwbare dealer te halen, dan weet je zeker dat er niets mis mee is en dat je op goede service kunt rekenen. “We hopen dat we door middel van Spredle beter gevonden worden in Google en op social media. Zo kunnen we nog meer mensen helpen aan de juiste scooter”, aldus Patricia. Check dus vooral de socialmedia-kanalen van W-Lies zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun laatste nieuwtjes. Op naar de volgende 10 jaar!

Bekijk de scooters van W-Lies

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven