KLANT IN BEELD

Ieder bedrijf verdient Spredle! Geniet van de mooie verhalen van onze klanten en laat je inspireren door de presentatie van onze Spreds.

W-Lies.png

W-Lies Scooters

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige scooterdealer? Dan ben je bij W-Lies Scooters in Krimpen aan den IJssel aan het goede adres. Al meer dan tien jaar helpt eigenaar Martin de Leeuw mensen aan een nieuwe of een tweedehands scooter.

Bekijk deze Spred ››
Sonarte-Case.jpg

Sonarte - orgels op maat

Sonarte is dé specialist op het gebied van Hauptwerkorgels en accesoires. Ondernemer Wim de Borst heeft een duidelijke missie: "Graag wil ik iedereen, die op welke manier dan ook Hauptwerk wil spelen, helpen om dit op zijn manier te realiseren.”

Bekijk deze Spred ››
Peinder-Case.jpg

De Peinder

Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1964. De huidige werkzaamheden van het bedrijf zijn alle grond-, weg- en waterbouwwerken, maar vooral aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgras sportvelden en tennisbanen.

Bekijk deze Spred ››
Everything-Sweet-Spredle.jpg

Everything Sweet

Wat een beleving! Alle lekkernijen - zowel zoet als hartig - zijn met uiterste zorg uitgezocht en met aandacht bereid. Wendy en haar team zorgen steeds voor ware smaaksensaties met hun ambachtelijke creaties. Een goede reden om eens langs te Rijen!

Bekijk deze Spred ››
Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van RIFF en Spredle is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen pgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Onze klanten waarderen Spredle met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen.
Scroll naar boven