KLANT IN BEELD

Ieder bedrijf verdient Spredle! Geniet van de mooie verhalen van onze klanten en laat je inspireren door de presentatie van onze Spreds.

W-Lies.png

W-Lies Scooters

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige scooterdealer? Dan ben je bij W-Lies Scooters in Krimpen aan den IJssel aan het goede adres. Al meer dan tien jaar helpt eigenaar Martin de Leeuw mensen aan een nieuwe of een tweedehands scooter.

Bekijk deze Spred ››
Sonarte-Case.jpg

Sonarte - orgels op maat

Sonarte is dé specialist op het gebied van Hauptwerkorgels en accesoires. Ondernemer Wim de Borst heeft een duidelijke missie: "Graag wil ik iedereen, die op welke manier dan ook Hauptwerk wil spelen, helpen om dit op zijn manier te realiseren.”

Bekijk deze Spred ››
Peinder-Case.jpg

De Peinder

Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1964. De huidige werkzaamheden van het bedrijf zijn alle grond-, weg- en waterbouwwerken, maar vooral aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgras sportvelden en tennisbanen.

Bekijk deze Spred ››
Everything-Sweet-Spredle.jpg

Everything Sweet

Wat een beleving! Alle lekkernijen - zowel zoet als hartig - zijn met uiterste zorg uitgezocht en met aandacht bereid. Wendy en haar team zorgen steeds voor ware smaaksensaties met hun ambachtelijke creaties. Een goede reden om eens langs te Rijen!

Bekijk deze Spred ››
afbeelding-kwekerijdezuidplas-overzicht-klanten-spredle.png

Kwekerij de Zuidplas

“Gerbera’s in een scala aan kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.” En naast de 70 verschillende kleuren gerbera's zijn kwaliteit en service daarnaast onmisbare onderdelen bij de Zuidplas. Met als resultaat de juiste gerbera van de beste kwaliteit die past bij elk boeket.

Bekijk deze Spred ››
afbeelding-roaldtuindesign-overzicht-klanten-spredle.png

ROALD Tuindesign

Niet zomaar een tuin... Een tuin volgens het ROALD concept zorgt voor een modern buitenleven. ROALD ontwerpt tijdloze, strakke tuinen met een rustige en sterke tuininrichting. Vakmanschap en kwaliteit staan voorop. De inrichting is verrassend en herkenbaar door het gebruik van pure materialen.

Bekijk deze Spred ››
afbeelding-beks-klanten-spredle.png

BEKS - The Van Organizer

Stop met het gebruiken van een onhandig verticaal opbergsysteem in je bedrijfswagen! BEKS heeft een uniek ladesysteem ontwikkeld die harde werkers overzicht geeft. Veilig, meer ruimte, zuinig en helemaal naar jouw wensen in te richten.

Bekijk deze Spred ››
afbeelding-carcomplete-klanten-spredle.png

CarComplete

Voor elk probleem met je auto ben je bij CarComplete aan het juiste adres. Of het nu gaat om een apk-keuring, enorme schade of een kras: ze hebben de juiste persoon om het probleem op te lossen.

Bekijk deze Spred ››
afbeelding-bloom09-klanten-spredle.png

Bloom09 - Make it your own

Trouwerij of een geboorte? Allebei een mooi moment om een leuk kaartje te sturen aan vrienden en familie. Bij Bloom09 maak je jouw kaartje helemaal zoals jij het wil! Aan de hand van een online beeldbank met designs en illustraties kan je jouw eigen trouw- of geboortekaart ontwerpen.

Bekijk deze Spred ››
Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van de Werkende Website laten maken Rotterdam is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen opgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Cases
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven