SPREDLE TIMELINE

Altijd top-of-mind bij jouw relaties.

  • Wij maken en verspreiden content:
  • BLOG-artikelen
  • Nieuwsbrieven
  • Social Media posts

WE SPREDLE YOUR BUSINESS!

In de praktijk lijkt het onmogelijk om alles op het web goed te regelen. Ieder z'n vak. Spredle is een uniek online marketingpakket waarbij alles voor jou wordt geproduceerd en verspreid. Inspredable!

VOORBEELDEN TIMELINE ››
Suzanne.gif

JOUW VERHAAL

Samen gaan we op zoek naar de kracht van jouw bedrijf. Welk verhaal is relevant voor jouw (potentiële) klanten en hoe breng je dit overzichtelijk en aantrekkelijk onder de aandacht?

Marinus.gif

SUCCESVOL

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Kies voor een permanente marketingmachine van topkwaliteit voor een vast bedrag per maand!

Aandeslag.gif

TOP-OF-MIND

Wanneer je structureel relevante informatie deelt ben je top-of-mind bij jouw relaties. Hierdoor is de kans groot dat bestaande klanten meer gaan kopen en er nieuwe klanten bijkomen via mond-tot-mondreclame.

GO WITH THE FLOW

Online marketing wordt steeds complexer en is niet door èèn persoon uit te voeren. Werk efficiënt samen met de beste mensen en de slimste tools. Dan word je iedere dag beter!

Idea.gif

1. Bedenken

Weten wie je bent en waar je krachten liggen is de basis van effectieve marketing. Tijdens de Spredle Brainday brengen we jouw bedrijf in beeld en bepalen we de doelstellingen.

Create.gif

2. Maken

Op basis van een interview en een fotoshoot op locatie maken we een verzameling van aansprekende beelden en scherpe teksten voor de juiste doelgroep.

Publish.gif

3. Verspreiden

Daarna verspreiden we voor jou periodiek de gemaakte content via de juiste kanalen. Een nieuw kanaal? Geen probleem, wij volgen de trends.

Repeat.gif

Herhalen

Ieder half jaar bepalen we tijdens een Braindate samen een nieuw thema en delen we onze nieuwste inzichten voor meer online succes!

BASE 'N BOOST

Een goed fundament is onmisbaar om jouw totale weboplossing goed in te richten. Als de basis is neergezet zorgt de Spredle Booster voor meer bereik en resultaat.

Google-Mijn-Bedrijf.jpeg

Spredle Platform als basis

De Werkende Website is de basis van het Spredle Platform en is opgebouwd met een flexibel blok-design dat zelf is aan te passen en uit te breiden. Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd doormiddel van automatische updates.

Meer over Spredle Platform ››
Google-Analytics.jpeg

Boost your Spredle Timeline!

Om meer rendement te halen uit jouw Spredle Timeline bieden wij aanvullend de Spredle Booster aan. Graag zetten wij Google Adwords of advertising voor social media platformen voor je in. De eerste 300 euro per maand aan clickbudget beheren en optimaliseren wij GRATIS voor je. Een vliegende start!

Meer over Spredle Booster ››
Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van de Werkende Website laten maken Rotterdam is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen opgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Timeline
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven