BLOG

« Terug

Altijd georganiseerd de weg op met een ladesysteem van Beks

Verander-verzuim_klantenblog_2.jpg06 aug

Een rommelige bedrijfswagen. Veel servicebedrijven rijden er nog steeds mee rond. Het is inefficiënt en erg onveilig. Elke minuut zoeken kost jou en je klant 1 euro. Bovendien loop je de kans dat er losse onderdelen door de auto vliegen als je ineens hard moet remmen. Levensgevaarlijk. Wat Beks, The Van Organizer betreft, komt hier snel een einde aan. 

Nieuwe website

Met het unieke ladesysteem van Beks gaan mensen altijd georganiseerd en veilig de weg op.  Deze ladesystemen zijn door heel Nederland via Beks’ dealers te bestellen. Om het unieke ladesysteem van Beks te promoten hebben wij een nieuwe website gemaakt. “Beks ladesysteem is een goed product en op onze nieuwe website komt dat goed naar voren. Je ziet snel wat voor meerwaarde ons ladesysteem kan bieden”, aldus Rob van Dinther, eigenaar van Beks. Ook kun je via de website naar de Wizard gaan om je eigen ideale bedrijfswageninrichting te maken.  

De voordelen van Beks ladesysteem

Tekstschrijver Eline en picmaker Odile zijn bij Beks langsgegaan om met eigen ogen te zien hoe het ladesysteem werkt. Naar aanleiding hiervan hebben ze 6 blogs gemaakt. “Het is zo belangrijk dat bedrijven en andere organisaties de voordelen van het Beks ladesysteem kennen. Wij hopen dat mensen gaan inzien, dat de inrichting van een bedrijfswagen echt veel beter kan.” 

Volg Beks!

Heb jij ook een ongeorganiseerde bedrijfswagen en ben je benieuwd naar het ladesysteem van Beks? Volg dan de komende maanden Beks’ socialmedia-kanalen: Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier verschijnen de nieuwste blogs en tips waarin je kunt lezen hoe je je bedrijfswagen zo efficiënt en geordend mogelijk kunt inrichten.

Bekijk de website van Beks!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven