BLOG

« Terug

Anatefka zorgt voor een goed dak boven je hoofd

Header-klantenblog.png05 nov

Dakbedekking, dakreparatie, dakrenovatie, dakreiniging: Anatefka kan het allemaal! Gedreven door hun motto, ‘hoe meer je geeft, hoe meer (vertrouwen) je terugkrijgt’ verzorgen ze daken in heel Nederland. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Nieuwe website

Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Terwijl de medewerkers van Anatefka hard aan het werk waren op de daken van hun klanten, hebben wij ons gestort op hun nieuwe website. Op overzichtelijke wijze kun je zien waarmee ze je allemaal kunnen ontzorgen. Ze bieden zelfs onderhoudscontracten aan, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat je dak zijn uitstekende staat behoudt. Eigenaar Ben Baginda: “Met deze website willen we aan (potentiële) klanten laten zien dat we net een stapje meer zetten. We houden van een persoonlijke aanpak en heldere communicatie.” 

- Ben Baginda

"Hopelijk raken mensen door het lezen van deze blogs zich meer bewust van het belang van regelmatig dakonderhoud.”

 

Geen hoogtevrees

Deze heldere communicatie wilde Anatefka graag voortzetten met behulp van een Spredlecampagne. Met als onderwerp: Dakonderhoud. Picmaker Odile, die gelukkig geen last heeft van hoogtevrees, is met de dakdekkers het dak op gegaan en heeft een aantal spectaculaire foto’s gemaakt. Reporter Judith heeft in samenwerking met Miranda Hermsen van het dakdekkersbedrijf de teksten voor de blogs gemaakt.  Ben: “Het dak wordt vaak vergeten door mensen. Je ziet het niet, dus denk je er minder snel aan. Hopelijk raken mensen door het lezen van deze blogs zich meer bewust van het belang van regelmatig dakonderhoud.”

Check de komende tijd vooral de socialmedia-kanalen van Anatefka. Er is gelukkig ook internet in de hoogte, dus ze posten regelmatig iets interessants op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter!

Bekijk de website van Anatefka!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven