BLOG

« Terug

Vipac: Martin Vink helpt bedrijven kosten, tijd en ruimte besparen

Spredle_Vipac_2.png24 jan

Iedereen houdt van orde en netheid. Met name voor ondernemingen is het van groot belang dat alles goed is georganiseerd. Adviseur Martin Vink, van Vipac houdt zich hier dagelijks mee bezig. Hij verbetert bedrijfsprocessen en de magazijninrichting waardoor er veel kosten, tijd en ruimte kunnen worden bespaard. Veel bedrijven profiteren hier al van, maar Martin wil graag meer bedrijven en organisaties helpen. Daarom schakelde hij de hulp van Spredle in.

Project op Heijplaat

Picmaker Odile Aarts ging naar een project op Heijplaat en maakte mooie foto’s van de werkzaamheden van Martin. De foto’s zijn te zien in de blogs die onze reporter Eline van den Hout heeft geschreven. Hierin kun je lezen hoe Martin te werk gaat en wat hij belangrijk vindt. Zijn doel is ervoor te zorgen dat de productie van een bedrijf continu doorgaat, zonder belemmerd te worden door een ongeorganiseerd magazijn.

Brede doelgroep

De doelgroep die Martin van dienst kan zijn is erg breed. “Ik hoop via mijn socialmedia-kanalen en mijn nieuwsbrieven verschillende bedrijven en instellingen aan te spreken en hierdoor mijn klantenkring te vergroten.” Wil je meer weten over Vipac? Volg de onderneming dan via LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Vipac

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Scroll naar boven