BLOG

« Terug

De eerste Brainday is een feit

18 sep

Brainstormen met mkb’ers doen we al jaren. Met de Werkende Website hielpen we al een paar honderd ondernemers succesvol aan een nieuwe website. Bij de brainstorm is vaak een aantal mensen van de klantzijde aanwezig en een aantal specialisten vanuit ons team - een designer, een marketeer en een webcreator - die elk vanuit hun eigen specialisme de klant interviewen. Zo kwam de afgelopen jaren de beste weboplossing voor de klant tot stand.

Spredle Brainday als start voor online marketing

Met de introductie van Spredle werden de brainstormsessies steeds uitgebreider en  ingewikkelder. Om uitputting van de klant en het team te voorkomen is de Brainday in het leven geroepen. De Brainday is een volledig dagprogramma met workshops, brainstorms en een heerlijke lunch. Klanten die starten met Spredle zetten voor één dag hun dagelijkse werk aan de kant om een perfecte start te maken met hun online marketing. De Brainday is luchtiger en praktischer dan de “oude” brainstorm en vereist meer voorbereiding en verdieping van ons team.

Kennis van de mkb’er

Met Spredle bieden we niet alleen een website, maar vertellen we ook het verhaal van de mkb’ers via nieuwsartikelen, nieuwsbrieven en social media. We voelen ons meer dan ooit verbonden met onze klanten en vinden het belangrijk dat ze de juiste keuzes maken. Hiervoor is kennis nodig. Daarom is het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen essentieel onderdeel binnen de workshops en brainstorms tijdens de Brainday. Het doel is om op die manier betere keuzes te kunnen maken en met elkaar mee te denken over de online business.

“Het is fascinerend om te zien hoe een bont gezelschap ondernemers gezamenlijk stoeit over de basis van online marketing.”

Yes, de kop is eraf!

Vorige week hield Spredle op 13 september 2017 de eerste Brainday. Een tiental ondernemers kwamen vanuit heel Nederland richting Capelle aan den IJssel om samen met ons te brainstormen over hun business, online marketing strategie en de gewenste uitstraling. Het was fascinerend om te zien hoe een bont gezelschap (waaronder ondernemers in de beveiligings business, financiële dienstverleners, een Brabantse toparchitect van de betere feesten en partijen, duurzame ondernemers, een ondernemer die iets geheims ontwikkeld) gezamenlijk stoeide over de basiselementen van online marketing. Tussendoor was er een heerlijke lunch in het restaurant op de begane grond van onze eigen Tribes Tower. De dag werd door de aanwezigen zeer positief ervaren. We bedanken de ondernemers hartelijk voor hun inzet, openheid en feedback en gaan nu aan de slag met het inrichten van hun Spredle-campagne.

Schrijf je in voor de volgende Brainday


I M P R E S S I E:

Schrijf je in voor de volgende Brainday

Labels
Algemeen nieuws

« Terug

Scroll naar boven