BLOG

« Terug

Shine online met jouw verhaal!

Spredle-shine online met jouw verhaal-1jpg08 aug

“Online marketing is te moeilijk voor mij. Daar heb ik echt geen tijd voor”. Dit is een veelvoorkomende uitspraak van eigenaren van midden- en kleinbedrijven (mkb). Deze gedachtegang is zonde, want hun verhaal is vaak erg interessant. Gelukkig is er voor hen een oplossing: Spredle. “Shine online met Spredle. Ook jouw verhaal is uniek en verdient aandacht”, zegt Suzanne Meijer, Spindoctor bij Spredle.

Online marketing goed regelen

Een groot deel van de mkb'ers denkt dat online marketing niet voor hen is weggelegd. Vooral omdat ze het idee hebben dat het te veel geld kost en ze niet weten hoe het moet. Kortom: ze hebben niet genoeg kennis om het werkbaar te maken. “Wij vinden dat iedereen het recht heeft om online marketing goed te regelen, en dat doen we bij Spredle,” zegt Suzanne.

“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”

Wat kost Spredle?

Zin in online marketing

Spredle is een jong bedrijf met jonge, creatieve mensen. Ondanks het korte bestaan is het nu al een groot succes. Veel mkb’ers zijn blij met de mogelijkheden die Spredle biedt. Het enige wat ze hoeven te doen is hun verhaal te vertellen, en Spredle regelt de rest. Makkelijk toch? “Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien”, zegt Suzanne. “Ze worden weer blij van hun eigen, bijzondere verhaal.”

Spredle als oplossing

Hoe is het idee van Spredle ontstaan? “Eigenlijk is dat een proces van jaren geweest”, zegt Suzanne.  De eigenaren van Spredle, Arjan Roosenburg en Marinus Vlot hebben al meer dan 15 jaar het bedrijf Promovisique. Een marketing- en reclamebureau. Later, toen steeds meer bedrijven zich online wilden vertonen, richtten ze de Werkende Website op. Toch miste er altijd iets. Als klanten eenmaal een website hadden, deden ze er vrij weinig mee. Hierdoor kregen ze minder bereik dan ze wilden, wat leidde tot teleurstellingen. Na lange brainstorms bedachten Marinus en Arjan ‘Spredle’ als oplossing. “Met Spredle hebben klanten online alles goed geregeld. Dus ook hun bereik”, aldus Suzanne.

Wat kost Spredle?

De Spredlers

Zelf is Suzanne Spindoctor. Ze begeleidt klanten van A tot Z en stuurt de Spredlers aan. De mensen die het allemaal mogelijk maken. Elke Spredler heeft zijn of haar eigen taak: foto’s maken, teksten schrijven, vormgeving of adverteren. “Op dit moment zijn we hard op zoek naar meer Spredlers, zodat we ervoor kunnen zorgen dat nog meer mkb’ers online kunnen shinen”, zegt Suzanne.

Spredle tompoezen

Als je eenmaal binnen bent bij Spredle wil je er niet meer weg. Je wordt aangestoken door de creatieve en gezellige sfeer die er hangt. Meteen mag je op de foto met een rare bril of hoedje, en als je geluk hebt zijn er Spredle-tompoezen. “Online marketing hoef je echt niet als iets super serieus te zien. Marketing kan een feestje zijn. Echt waar!” zegt Suzanne.

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven