BLOG

« Terug

Spredle: op een geweldige locatie ontstaan weergaloze ideeën

Spredle-spredle op een geweldige locatie ontstaan weergaloze ideeen-1.jpg09 okt

Een creatieve geest ontstaat niet in een kantoortuin op een industrieterrein met laaghangende plafonds en een muffe archieflucht. Dat weten ze bij het online marketingbureau Spredle maar al te goed. Daarom hebben ze gekozen voor een prachtige locatie waar de origineelste ideeën bij bosjes uit de creatieve breinen van de marketeers groeien. “Mede dankzij deze mooie locatie ga ik met plezier naar mijn werk”, zegt Suzanne Meijer, Spindoctor bij Spredle.

Uitzicht over Rotterdam

Als je over de Brienenoordbrug rijdt is het kantoor van Spredle niet te missen. Het zit helemaal bovenin het Tribes gebouw op het Rivium Quadrant. Aan weerszijden heeft het kantoor een prachtig uitzicht over Rotterdam. “Er vliegt hier af en toe ook een torenvalk. Hij nestelt in dit gebouw”, zegt Suzanne. Ze kijkt uit het raam, maar vandaag laat de roofvogel zich helaas niet zien. Ondanks het prachtige uitzicht, waar bezoekers van de Euromast een tientje voor betalen, wordt er hard gewerkt.

“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”

Wat kost Spredle?

De Wijnprofessor

Een van de succesvolle Spredle-projecten is Wijnprofessor. Wijnprofessor is de online wijnwinkel van Henri Grachten. Hij heeft een prachtig uniek verhaal waar Spredle mee aan de slag is gegaan. Als een van de weinige wijnverkopers kent hij al zijn leveranciers persoonlijk. De wijnen heeft hij allemaal zelf uitgekozen en geproefd tijdens zijn wijnreizen, en bovendien geïntroduceerd in Nederland.

Leesbare teksten

Eerst heette het bedrijf van Henri DuoDuNord. Als je deze naam leest weet je niet wat voor bedrijf dat is. Wijnprofessor daarentegen dekt de lading stukken beter. Reporter Eline van den Hout interviewde Henri uitvoerig en heeft na het interessante gesprek zes goed leesbare teksten geschreven. Hierbij hield ze rekening met de SEO-regels en de zoekwoorden. Ook al is het verhaal nog zo mooi, de teksten moeten wel vindbaar zijn in Google.

Wat kost Spredle?

Wijnproeverij op locatie

Bij het verhaal van Henri moesten natuurlijk mooie foto’s worden gemaakt. “Tijdens de brainstorm bedachten we dat Henri hier een wijnproeverij kon organiseren. Dit leverde mooie beelden op dankzij picmaker Odile Aarts. Tegelijkertijd werd het een interessante, leerzame middag waarin we de heerlijke wijnen mochten proeven”, zegt Suzanne.

Opvallen

Spredle wil uitdragen dat je als bedrijf geloofwaardiger wordt als je het online goed geregeld hebt. Als je online veel publiceert en elke week weer een nieuwe social media-post hebt, ga je opvallen. “Natuurlijk gaan de meeste mensen niet alle teksten lezen, maar ze onthouden je wel als je vaak in hun timeline verschijnt en wie weet willen ze van je diensten gebruik maken”, zegt Suzanne. “Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf. Natuurlijk krijg je ook uitgebreid de gelegenheid om te genieten van ons uitzicht.”

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven