BLOG

« Terug

Fiets & Maker: De Batavus e-bike expert

Blog_Afbeelding_Artikel-2.0.jpg13 okt

Als er één fietsenmaker met de tijd meegaat, is het Marius Mudde van Fiets & Maker wel. Naast gewone fietsen, verkoopt hij elektrische fietsen. Speciaal hiervoor is hij Batavus e-bike expert geworden. Elke regio heeft zijn eigen Batavus e-bike expert. En nog groter nieuws: Fiets & Maker gaat verhuizen naar een grotere en mooiere locatie in Capelle aan den IJssel.

Een mooie duurzame ontwikkeling

Wij vinden het erg leuk om deze nieuwe ontwikkelingen rondom Fiets & Maker te volgen en Marius te helpen bij de verspreiding hiervan. Daarom stuurden we reporter Julia naar Capelle om de zaak aandachtig te bekijken en Marius het hemd van het lijf te vragen. Ook stuurde we een fotograaf naar Fiets & Maker, die in beeld heeft gebracht hoe een echte Batavus e-bike expert eruit ziet. Uit dit alles is gebleken dat elektrisch rijden niet alleen voor ouderen is, maar ook voor jonge mensen die liever met de fiets naar werk gaan dan met de auto. Een mooie duurzame ontwikkeling.

Meer elektrische fietsen

“Ik hoop dat er met behulp van Spredle meer mensen bij mij langskomen om de mogelijkheden van de elektrische fiets te ontdekken. Met plezier laat ik een klant proefritjes maken en adviseer ik welke fiets het beste bij hem of haar past. Ook is iedereen van harte welkom om eind volgend jaar de nieuwe winkel te bezichtigen. Daar zal ik nog meer elektrische fietsen hebben staan.” Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat de Batavus e-bike expert van Capelle aan den IJssel nog succesvoller wordt en zullen zijn boodschap overal verspreiden.

Bekijk de website van Fiets & Maker

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven