BLOG

« Terug

Spredle spreker op PMU: Hét Online Marketing Event

20161207_113349.jpg08 nov

Voor de derde keer op rij organiseert RIFF op 6 december 2017 PMU. Performance Marketing Update is hét kennisevent waar je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo ben je in één dag op de hoogte van alles wat jij op het gebied van online wilt - en misschien ook wel moet - weten!

Programma met topspecialisten

Hoewel het programma van de PMU 2017 nog niet volledig bekend is gemaakt is de line up veelbelovend. Op het hoofdpodium geven Maarten Hoffer (Head of Brand & Marketing bij de KNVB) en Robertjan Groeneveld (Manager Social Media Hub bij KLM) hun visie op de toekomst van online marketing en engagement. Ook maak je kennis met topspecialisten uit de wereld van SEO, SEA en CRO, visionaire ondernemers, trendwatchers en productontwikkelaars.

Bekijk alle sprekers ››


Spredle voor mkb’ers

Naast alle grote namen breekt Spredle een lans voor de online marketing van de mkb’er. Hoe maak je de juiste keuzes en zet je online de klant centraal? Waar liggen de kansen vandaag en in de toekomst? Marinus Vlot en Arjan Roosenburg delen hun kennis en ervaringen vanuit Spredle en geven in een parallelsessie hun visie op een een effectieve en werkbare workflow.

Ben jij er ook bij?

PMU vindt elk jaar plaats in ’s-Hertogenbosch, de geboorteplaats van RIFF. Vlakbij de binnenstad en prima bereikbaar met auto en OV, ligt de congreslocatie 1931, bij de Brabanthallen.

Brabanthallen Den Bosch, 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch

KOOP TICKETS ››

Meer informatie op www.riff-pmu.nl

Labels
Algemeen nieuws

« Terug

Scroll naar boven