BLOG

« Terug

Bergwerff BMW - Serviceverlening waar iedereen wat van kan leren

Over-onze-klanten_Bergwerff BMW_3.jpg02 nov

Sommige bedrijven zijn al lang klant bij ons. Ze kennen ons en weten wat ze aan ons hebben. Het was niet moeilijk ze ook enthousiast te maken voor de werkwijze van Spredle. Bergwerff BMW is hiervan een goed voorbeeld. Het bedrijf ziet het belang van online zichtbaarheid goed in en is hier al erg ver mee. Bovendien wil het bedrijf zich altijd op dit gebied blijven ontwikkelen. 

Corné: “Wij willen de klant een totaalplaatje bieden. Daarom bieden we verschillende soorten servicepakketten aan, die op langer termijn geld kunnen besparen en ten goede komen aan het rijplezier van de klant”

Service bieden in de breedste zin van het woord
Bergwerff BMW is al lange tijd bezig om hoger in Google te komen en is bekend met de werking van SEO en SEA. “We vinden het belangrijk altijd voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen op online gebied. Zo kunnen we zoveel mogelijk BMW-liefhebbers bereiken”, aldus marketingmedewerker Corné Penning, die werd geïnterviewd door reporter Eline. Zij heeft zes teksten geschreven over de missie van Bergwerf BMW: service bieden in de breedste zin van het woord. Deze teksten worden de komende maanden door ons verspreid over social media, samen met de fotot's die zijn gemaakt door picmaker Odile Aarts.

Erkend service partner van BMW

Bergwerff BMW is geen dealer van BMW, maar erkend service partner van BMW. Dit heeft als voordeel dat ze zelf kunnen bepalen welke auto’s ze verkopen, en tegelijkertijd de officiële BMW service kunnen bieden. Ze verkopen de meest exclusieve occassions van BMW, MINI en BMWi. Het is een modern bedrijf dat zich constant blijft innoveren binnen een sterk innoverende markt. Bewonderenswaardig om te zien hoe zij hun klanten al jarenlang aan zich weten te binden. Hopelijk blijven ze ook lang klant bij ons. 

Bekijk de website van Bergwerff BMW

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven