BLOG

« Terug

Zes redenen om je aan te sluiten bij Spredle!

Spredle-zes redenen om je aan te sluiten bij spredle-1.jpg21 aug

Shine online! Dat is de slogan van Spredle. Alle mkb’ers kunnen met behulp van Spredle hun eigen verhaal vertellen en laten zien dat ze onderscheidend zijn. Suzanne Meijer, Spindoctor bij Spredle, geeft zes goede redenen waarom Spredle de online marketing oplossing is voor mkb’ers.

1. Online marketing is een must

Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf een website. Met alleen een website kom je niet ver. Om klanten aan te trekken moet je opvallen tussen de websitemassa. Dit kan je doen door wekelijks te bloggen en je socialmedia-kanalen up-to-date te houden. Maar de meeste mkb’ers hebben hier de middelen niet voor. “Gelukkig is Spredle ervoor om deze mensen te helpen en online marketing mogelijk te maken”, zegt Suzanne.

2. Alles-in-1 oplossing

Teksten schrijven, foto’s maken, socialmedia-kanalen beheren, SEO en SEA: Spredle doet het allemaal voor je. Het enige wat je als bedrijf hoeft te doen is een paar keer af te spreken met Spredle. “Tijdens de brainstorm vertel je je verhaal en later komen er een tekstschrijver en een fotograaf bij je langs om dit verhaal op te schrijven en in beeld te brengen”, aldus Suzanne.

3. Volledig ontzorgd

Als je de Spredlers hun gang laat gaan kun jij je zorgen over je online zichtbaarheid laten varen. Zij zorgen ervoor dat jouw verhaal zich verspreidt. Ook houden ze de ontwikkeling online goed bij zodat ze hierop kunnen inspelen. Is er een nieuw online medium ontworpen? Geen probleem, ook daar zullen jouw Spredle-teksten verschijnen.  

4. Voordelige prijs

“Over het algemeen hebben mkb’ers geen torenhoog budget beschikbaar voor online marketing. Spredle is een voordelige oplossing om dit toch te kunnen regelen ”, zegt Suzanne. Spredle verzorgt jouw complete online marketing: een website, twee thema’s, een themapagina, twaalf blogs, vier nieuwsbrieven, tweeënvijftig socialmedia-posts en SEO&SEA. Binnen Spredle komt het produceren van content, het opzetten van de kanalen en het verspreiden van jouw verhaal samen voor een voordelige prijs. Bekijk de brochure voor meer informatie en de bijbehorende prijzen. Dit concept vind je nog nergens. Inspredable!

5. Gezellige club

Van een onpersoonlijke en puur zakelijke omgang is bij Spredle geen sprake. De jonge creatievelingen zullen er alles aan doen je op je gemak te stellen, met een vleugje humor. “Het is de bedoeling dat onze klanten zich thuis voelen bij ons. Dan kunnen ze ook zo goed mogelijk hun verhaal verwoorden”, aldus Suzanne.  

6. Duurzame oplossing

De missie van Spredle is mkb’ers te helpen hun bedrijf online goed neer te zetten. Dit is niet een product dat Spredle levert en de mkb’er daarna nooit meer ziet. Spredle is erbij gebaat om een langdurige oplossing te bieden: een duurzame oplossing. Door continue ontwikkeling van de techniek blijven de diensten van Spredle altijd up-to-date. Je website en andere kanalen zijn altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen.

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven