BLOG

« Terug

Shine online met Spredle!

Spredle-shine online met spredle-1.jpg10 aug

Je hebt als mkb’er zo’n mooi verhaal en je werkt zo hard, maar niet al je klanten zien je. Dit komt doordat je op het internet wordt omringd door vele andere websites en concurrenten. Je wilt hier verandering in aanbrengen. Maar hoe? Je weet veel te weinig van online marketing en je hebt er de middelen niet voor. Spredle wil je graag helpen om op te vallen in die grote massa. Shine online met Spredle!

Wat is goede online marketing?

“Veel bedrijven betalen handen vol geld om hoger in Google te verschijnen. Wij denken dat dit niet de algehele oplossing is. Zeker niet voor mkb’ers die geen hoog marketingbudget hebben”, zegt Suzanne, Spindoctor bij Spredle. “Bovendien vinden klanten het verhaal van de onderneming ook belangrijk. Als je hoog in Google verschijnt, vinden ze jouw website misschien sneller, maar als deze niet aantrekkelijk is zijn ze zo weer weg. Een persoonlijk tintje op je website is dus heel belangrijk.”

“Veel bedrijven betalen handen vol geld om hoger in Google te verschijnen. Wij denken dat dit niet de algehele oplossing is. Zeker niet voor mkb’ers die geen hoog marketingbudget hebben.”

Wat kost Spredle?

Onderscheidend verhaal opschrijven

“Iedere mkb’er heeft een uniek en persoonlijk verhaal. Spredle zorgt ervoor dat dit verhaal aandacht krijgt”, zegt Suzanne. Als voorbeeld noemt ze het bedrijf ‘Fiets & Maker’. Er zijn ongelofelijk veel fietsenmakers. Hoe kun je dan opvallen? Dit kan als je het online goed geregeld hebt. Maak mensen duidelijk waarom jij je onderscheidt van anderen. Zo blijkt Fiets & Maker een Batavus e-bike expert te zijn. Elke plaats mag maar één Batavus e-bike expert hebben, dus het is belangrijk om dit te vermelden. Reporter Julia Roos is langs Fiets & Maker geweest om dit onderscheidende verhaal op te schrijven en hier zes vlotte en leuke teksten van te maken.

Professionele foto’s

Naast een mooie tekst is beeld heel belangrijk. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Mensen willen je zien, ze willen weten wie de persoon is waar ze een dienst of product bij afnemen. De picmaker van Spredle zal bij je langskomen om professionele foto’s te maken van je bedrijf en van jou. Deze foto’s zullen de Spredle-tekst illustreren zodat hij nog persoonlijker en unieker wordt.

Nieuwste ontwikkelingen online

Dan is er de klapper op de vuurpijl. ‘Shine online’ kan beginnen! Alle teksten worden de komende maanden verspreid via alle social media-kanalen, blogs en nieuwsbrieven. Dit hoeven de mkb’ers ook niet zelf te doen. Spredle neemt hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Ook zitten de marketeers boven op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online media. Hierdoor zal je altijd optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden om online op te vallen.

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven