BLOG

« Terug

Rijnmond Opleidingen: Een frisse start

Blog_Afbeelding_Artikel-6.0.jpg29 sep

Rijnmond Opleidingen is in 2017 verder gegaan met een nieuwe naam (voorheen heette het bedrijf ROC) en met een nieuwe uitstraling. Eigenaar Johan Melissant wilde dit graag bekendmaken binnen zijn klantenkring en ook daarbuiten en schakelde hiervoor de hulp van Spredle in. Wij gingen voor hem aan de slag om deze grote verandering via alle socialmedia-kanalen te verspreiden.

Trainingen op maat

Rijnmond Opleidingen is hét adres voor opleidingen, advisering en examens op het gebied van veiligheid, techniek en industrie. Een team van 8 vakbekwame docenten verzorgt de opleidingen. Het bedrijf onderscheidt zich omdat ze trainingen op maat geven en niet afhankelijk zijn van uitzendbureaus. “Bij ons leer je veel meer dan wat erop het diploma staat en dat mag best meer bekend worden bij bedrijven die hun personeel willen laten opleiden. Als ze zich bij ons aanmelden weten ze zeker dat hun medewerkers een stuk meer vaardigheden krijgen”, aldus Johan. Onze fotograaf en reporter gingen bij Rijnmond Opleidingen langs en hebben naar aanleiding hiervan 6 informatieve blogs gemaakt.

E-learning

We zijn ervan onder de indruk dat Rijnmond Opleiding alles onder één dak heeft om cursisten te laten slagen. Ook is het mooi dat de docenten echt de tijd nemen voor cursisten. Verder gaat de onderneming met de tijd mee. Zo investeert Johan in E-learning. Hiermee kunnen cursisten online een theorietraining volgen. Op deze manier blijft er meer tijd over voor praktijkoefeningen op de cursusdag zelf. Onze Spredlers zijn hard bezig om dit verhaal zo goed mogelijk online te laten shinen. Ben je ook geïnspireerd geraakt door Rijnmond Opleidingen? Volg de onderneming op Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en abonneer je op de nieuwsbrief!

Bekijk de website van Rijnmond Opleidingen

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven