BLOG

« Terug

Sonarte: Maakt orgels op maat

Over-onze-klanten_Sonarte_3.jpg19 okt

Sommige klanten maken van hun hobby hun beroep. Sonarte is er hier één van. Wim de Borst, directeur van deze onderneming, creëert orgels op maat. De zogenoemde Hauptwerkorgels. Dit zijn orgels met speciale software, waarmee mensen een prachtig geluid in hun huiskamer binnenhalen. Elk orgel dat Wim maakt is speciaal afgestemd op de wensen van de klant. Spredle heeft dit vakmanschap zo goed mogelijk in beeld gebracht en omschreven.

Extra speciaal

In Nederland zijn er maar weinig orgelbouwers te vinden. Voor reporter Julia was het daarom extra speciaal om langs te gaan bij Sonarte. Ze heeft 6 blogs geschreven over de wijze waarop Wim de orgels bouwt. Een mooi verhaal, dat de afgelopen maanden al regelmatig is verschenen op onze socialmedia-kanalen en die van Wim.


“Doordat ik alles zelf maak, is het voor mij makkelijker om aan specifieke wensen van de klant te voldoen.”

Spredle klant Sonarte social media marketing

Speelplezier

“Ik vind het belangrijk dat orgelliefhebbers hét orgel in huis hebben dat bij hen past. Dat vergroot het speelplezier. Daarom streef ik ernaar dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte worden gebracht van mijn ambachtelijke, unieke werkwijze.” Als je de afgelopen maanden onze kanalen en die van Wim goed hebt gevolgd, heb je hem online zien shinen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en zijn eigen website!

Bekijk de website van Sonarte

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven