BLOG

« Terug

Zo ziet Spredle de toekomst

Spredle-zo ziet spredle de toekomst-1.jpg27 sep

Heb je het gekleurde en emoji omringde share-teken al eens gezien terwijl je vluchtig scrolde door je timeline? Het is bijna niet te missen. De primaire kleuren blauw, rood, groen en geel springen eruit. En dat is wat Spredle ook met jouw bedrijf wil doen. Eruit springen, opvallen in de massa. Jouw mooie verhaal online laten shinen door het benutten van alle mogelijkheden rondom online marketing. “Ik vind het ontzettend leerzaam en gaaf om bij Spredle te werken. Ik leer zoveel verschillende mkb’ers kennen en allemaal hebben ze een mooi en uniek verhaal”, zegt Suzanne Meijer, Spindoctor bij Spredle. “Dat verhaal gaan wij online helpen verspreiden!”

“We hopen dat mkb’ers online marketing als iets leuks gaan ervaren. Sinds de oprichting van Spredle hebben we er een aantal al enthousiast gemaakt. Maar dit moet een veel grotere groep gaan worden.”

Wat kost Spredle?

Content creëren

“De naam Spredle komt van spred it all”, legt Suzanne uit. “Het doel is om jouw verhaal online zichtbaar te maken en op alle social media-kanalen te verspreiden.” Met de slogan shine online wil Spredle duidelijk maken dat jijzelf en jouw verhaal online in de schijnwerpers komen te staan. Op dit moment is Spredle flink aan het groeien. “We willen in elke regio in Nederland Spredlers hebben die voor de mkb’ers in die regio content creëren”, zegt Suzanne.  “We streven uiteindelijk naar een grote landelijke Spredle-community.”

Goede online marketing

Spredle beoogt uiteindelijk alle mkb’ers van Nederland te voorzien van goede online marketing. “We hopen dat mkb’ers online marketing als iets leuks gaan ervaren. Sinds de oprichting van Spredle hebben we er een aantal al enthousiast gemaakt. Maar dit moet een veel grotere groep gaan worden. Elke mkb’er verdient het om zijn unieke en mooie verhaal te verspreiden en daardoor meer aandacht en klandizie te verwerven.”

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven