BLOG

« Terug

Lekker blokken met Procurios

Spredle_Lekker-blokken-met-Procurios_3.jpg22 dec

Jaar in jaar uit maakten Arjan en Marinus met hun bedrijf de Werkende Website maatwerk websites voor hun klanten. Arjan: “Het was een vrij intensief proces. Voor iedere klant bouwden we een geheel nieuwe website op maat. Hiermee gingen best hoge kosten voor de ondernemer gepaard. Kosten die niet iedere MKB-er kan betalen. Dat vond ik jammer, want alle ondernemers verdienen het om zich goed te kunnen presenteren.” Dus ging Arjan op zoek naar een duurzamere web-oplossing. Deze wordt nu ingezet voor Spredle.

Website met blokdesign

“Ik stelde me de vraag hoe ik dit idealiter in zou kunnen richten. Dat begon met het idee van een standaard website met veel aanpassingsmogelijkheden. De standaard zorgt ervoor dat je maar één keer moet investeren en dat de kosten per klant dus omlaag kunnen. De aanpassingsmogelijkheden zorgen toch voor een stukje maatwerk.” Arjan bedacht een  blokkensysteem. “Eén standaard website waar je zogenaamde blokken in kunt stapelen. De blokken zijn standaard en de klant kiest welke hij nodig heeft. Ieder blok heeft zijn eigen doel en functie.” Voor de uitwerking van zijn idee zocht hij de samenwerking met Procurios op.

Samenwerking met CMS-expert Procurios

Procurios is een expert in web-oplossingen. Het bedrijf levert voornamelijk maatwerkoplossingen voor grotere websites en platformen. “Ons idee van het blokkensysteem is door Procurios perfect uitgewerkt. Ze hebben hun kennis van maatwerk CMS (Content Management Systeem) aangewend voor een standaardoplossing voor onze MKB-klanten. Het werkt nu al ontzettend goed en we zijn het, samen met Procurios, nog continu aan het verbeteren.” Jos Jelier van Procurios is ook blij met de samenwerking: “Wij zorgen ervoor dat het technisch werkt! Daarnaast blijven we nieuwe functionaliteit doorontwikkelen, want marketing technologie trends volgen elkaar in snel tempo op.”

Jos Jelier, Procurios

“Wij zorgen ervoor dat het technisch werkt! Daarnaast blijven we nieuwe functionaliteit doorontwikkelen, want marketing technologie trends volgen elkaar in snel tempo op.”

Samenwerken met Spredle?

Je hebt er geen omkijken naar

Het CMS-systeem waar alle Spredle-klanten nu gebruik van kunnen maken, wordt op één grote server bijgehouden. “Alle websites van alle klanten van Spredle staan op die ene server. Het grote voordeel is, dat onze wensen voor aanpassingen en updates door Procurios zo in één keer voor al onze klanten worden doorgevoerd. Niet, zoals bij Wordpress vaak het geval is, een update per website en losse aanpassingen van plug-ins, maar gewoon met één handeling alles regelen voor iedereen. Dat is kostenefficiënt en de klant heeft er totaal geen omkijken naar. Dit is echt een samenwerking waar iedereen blij van wordt en zorgt voor een stabiel en veilig platform.”

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Scroll naar boven